Afbeelding

50 jaar Avondvierdaagse Maartensdijk

7 mei 2023 om 15:41 Overig

MAARTENSDIJK Op maandag 5 juni a.s. trekken de liefhebbers de wandelschoenen aan voor de eerste dag van de 50e Avondvierdaagse Maartensdijk. 

De wandelaars lopen vanaf maandag t/m donderdag 8 juni en kunnen bij inschrijving aangeven of ze de 5 of de 10 km per avond wil lopen. De slotavond op donderdag zal weer in het teken staan van de traditionele intocht met bloemen en muziek.

Jaarlijks mag de organisatie zo rond de 500 wandelaars verwelkomen van alle leeftijden, die door bewegen en het buiten zijn de dagelijkse beslommeringen even laten voor wat ze zijn en genieten van de omgeving, maar ook van spontane ontmoetingen en gesprekken die een extra bijdrage aan dit geslaagde evenement kunnen geven.

Inschrijving

Een deelnemer moet op 30 september 2022 tenminste 6 jaar zijn, of in groep drie van de basisschool zitten. Deelnemers van de groepen drie en vier mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Zowel de start als finish op de vier avonden is in Dijckstate Maertensplein 98 in Maartensdijk.

Inschrijven is mogelijk op https://maartensdijk.sgwb-a4d.nl/. Daar vind u ook de routes en antwoord op uw vragen. Daarnaast is er een mogelijkheid om persoonlijk in te schrijven in Dijckstate op dinsdag 23 mei tussen 19.00 en 20.30 uur. De digitale inschrijving sluit op 3 juni.

Starttijd en route

De tien kilometerlopers vertrekken iedere avond om 18.00 uur en de vijf kilometerlopers gaan om 18.15 van start. De routes gaan door Hollandsche Rading, Groenekan en Lage Vuursche.

Supporters kunnen de deelnemer op de slotavond op de Planetenlaan in de “bloemetjes” te zetten, waarna de stoet op weg gaat voor het laatste stuk naar Dijckstate, waar ze hun medaille in ontvangst nemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie