Afbeelding

Garagesale Groenekan

26 mei 2023 om 09:53 Overig

Groenekan Zaterdag 3 juni van 10:00 tot 16:00 uur maken de 32 deelnemers aan de Garagesale route Groenekan er weer een feestje van. 

Een lint van brocante, boeken en ballonnen, kleding, kastjes en keukenspul, zinken emmers en teilen voor in de tuin, zalige honing van zwermen bijen, koffie met kletskoek en vintage serviezen om mooi van te eten.

Mensen die elkaar ontmoeten dus kortom een dag om nooit te vergeten! De plek waar we wonen en druk zijn met ons leven. Laat soms weinig ruimte voor contact met elkaar, een gegeven! Hoe mooi  dan deze Groenekanse route die mensen met elkaar verbindt.

Ga van huis tot huis en kijk wat voor moois je daar vindt. Van kopje tot kunst, van contact tot omarming. De Groenekanse route van mens tot mens geeft verwarming! Ballonnen en slingers zijn op 3 juni 2023 de groene draad die alle deelnemers aan de garage sale route met elkaar verbindt.

Volg de tekens en vind veel moois, warms, bijzonders, lekkers, geks, humoristisch en Groenekans. De deelnemende adressen liggen op loop- en fietsafstand van elkaar en vormen een verrassende route door het mooie Groenekan. Deze adressen vind je ook op www.garagesaleroutegroenekan.wordpress.com en op Facebook.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie