Afbeelding

Glasvezel aan de Industrieweg de Bilt

18 september 2023 om 12:38 Overig

DE BILT Glaspoort onderzoekt mogelijkheden voor aanleg glasvezel op bedrijventerrein Industrieweg in de Bilt. Op dit moment onderzoekt Glaspoort of ook bedrijventerrein Industrieweg kan worden aangesloten op haar glasvezelnetwerk. Hiervoor is gedegen onderzoek nodig. Het gebied wordt in kaart gebracht en met de gemeente worden aanlegvoorwaarden besproken. 

Met de aanleg van dit nieuwe glasvezelnetwerk wordt de digitale infrastructuur flink verbeterd. Bedrijven kunnen hun data- en communicatiediensten optimaliseren. Veilig, betrouwbaar en snel internet is vandaag de dag onmisbaar. De komst van glasvezel draagt bij aan het vestigingsklimaat van een bedrijventerrein. Werkzaamheden Als Glaspoort glasvezel op dit bedrijventerrein uitrolt vinden er werkzaamheden plaats om de bedrijven aan te sluiten. Deze werkzaamheden zullen bestaan uit grafwerkzaamheden en werkzaamheden bij de bedrijfspanden. Bij alle werkzaamheden blijven de bedrijfspanden bereikbaar. Ook blijven huidige internetverbindingen werkzaam. Persbericht Kosteloze glasvezelaansluiting De werkzaamheden van Glaspoort die nodig zijn om bedrijven aan te sluiten zijn kosteloos en brengen geen verplichtingen met zich mee. Ondernemers die in de toekomst gebruik willen maken van de glasvezelaansluiting, kunnen terecht bij één van de serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Hierop zijn ruim 25 serviceproviders actief, waaronder KPN, Vodafone Business, Helden van Nu en T-Mobile. 

Meer informatie Op www.glaspoort.nl maakt Glaspoort bekend als zij start met de aanleg. Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen worden hierover persoonlijk geïnformeerd. 

Over Glaspoort Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP. Met deze joint venture versnellen we de glasvezelaanleg in Nederland. Glaspoort gaat de komende jaren circa 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven voorzien van een toekomst-vaste glasvezelkabel. Wat hun betreft wordt glasvezel de standaard. Met een glasvezelaansluiting van Glaspoort ben je klaar voor de toekomst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie