Installatie zonnepanelenpark

20 september 2023 om 10:22 Overig

BILTHOVEN Op 20 september 2023 start Parkflat Houdringe in Bilthoven met de installatie van 276 zonnepanelen op de daken van haar appartementsgebouwen. 

In de loop van de ochtend worden de panelen met een kraan omhoog gehesen. Oplevering en ingebruikname van de installatie vindt plaats op 9 oktober. Met de zonnepanelen wordt jaarlijks zo’n 110.000 KWh aan groene energie opgewekt, die grotendeels wordt geleverd aan het publieke energienetwerk van Stedin. Hiermee levert Parkflat Houdringe een waardevolle bijdrage aan de energietransitie. 

Het project wordt gerealiseerd in het kader van de Subsidieregeling Collectieve Energieopwekking en is mede tot stand gekomen met ondersteuning van Energiecoöperatie BENG! (Biltse Energieneutrale Gemeenschap); https://www.bengdebilt.nl Over Parkflat Houdringe Parkflat Houdringe is een appartementencomplex in de mooie bosrijke omgeving van Bilthoven. Het complex bestaat uit 132 koopappartementen voor zelfstandige en zelfredzame senioren. 

Parkflat Houdringe biedt verschillende ondersteunende services en diensten, waaronder faciliteiten voor activiteiten die door de bewoners zelf georganiseerd worden. Voor meer informatie: https://www.parkflathoudringe.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie