Uiterlijjke verzorging bij kanker
Uiterlijjke verzorging bij kanker Viore

Workshop ‘Look Good Feel Better’

17 november 2023 om 09:48 Overig

HILVERSUM De behandelingen tegen kanker kunnen zorgen voor duidelijk merkbare uiterlijke veranderingen. Die veranderingen kunnen een grote impact hebben. De stichting Look Good Feel Better verzorgt workshops voor mensen met kanker, om ze te helpen om te gaan met deze veranderingen.

Tijdens deze workshops wordt er aandacht besteed aan uiterlijke verzorging bij kanker. Twee uur lang geeft een team van beauty professionals antwoorden op vragen op het gebied van huidverzorging, make-up en haarwerken. Hierbij kun je denken aan vragen als: wat is de beste verzorging voor mijn huid? Hoe maak ik mij op wanneer mijn wenkbrauwen en wimpers zijn uitgevallen?

Op donderdag 23 november a.s. van 10 tot 12 uur kun je weer meedoen aan zo’n workshop, bij Viore in Hilversum. Viore is het centrum voor iedereen die leeft met kanker. Samen met de andere deelnemers ga zelf aan de slag met het verzorgen van je huid en make-up. Daarnaast geven haarwerkers informatie over haarwerken, het gebruik van sjaaltjes en andere hoofdbedekking. Kortom: je kunt stap voor stap in de vingers krijgen hoe je er weer uit gaat zien als jezelf. Maar het is vooral ook een heel fijne verwenochtend.

De workshops van Look Good Feel Better zijn bestemd voor iedereen met kanker die momenteel chemotherapie, bestraling of andere vormen van behandeling ondergaat of bij wie de laatste behandeling niet langer dan 6 maanden geleden is.

Deelname aan de workshop ‘Look Good Feel Better’ is gratis. Je kunt je aanmelden via aanmelden@viore.org. Of bel naar 035-6834620.

Viore is een gastvrij centrum voor iedereen die leeft met kanker. Bezoekers zijn iedere werkdag zonder afspraak en zonder verwijzing van harte welkom voor psychosociale ondersteuning om te leren omgaan met kanker en de gevolgen daarvan. Mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden kunnen bij ons binnenlopen voor informatie, lotgenotencontact, een luisterend oor en activiteiten. Bij Viore gaan we uit van Positieve Gezondheid en leggen we de focus op wat er wél is of kan. Viore is gevestigd in Hilversum en ontvangt bezoekers uit de regio Gooi en Vechtstreek. Voor meer informatie: www.viore.org

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie