Afbeelding

Proeflessen bij Popkoor Première Utrecht

25 november 2023 om 10:45 Overig

BILTHOVEN Popkoor Première Utrecht, onderdeel van Prestige Vocal Groups, opent de deuren voor alle enthousiaste zangers en zangeressen die hun passie voor muziek willen delen. Onder leiding van dirigente Diane Ranselaar nodigt het koor geïnteresseerden uit om deel te nemen aan proeflessen op dinsdagochtend 9, 16 en 23 januari 2023. 

Het koor biedt een kans voor muzieklieFHebbers in Utrecht en omgeving om hun stem te laten horen en deel uit te maken van een levendige en gepassioneerde muzikale gemeenschap. 

De proeflessen vinden plaats in KunstenHuis Idea, gelegen aan Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven. Details proeflessen: • Data: Dinsdagochtend 9, 16 en 23 januari 2023 • Tijd: 09:30-11:30 • Locatie: KunstenHuis Idea, Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven • Kosten: €8,50 (voor twee proeflessen) 

Diane Ranselaar, ervaren dirigente en bezielende muzikale leider, zal het koor begeleiden in een divers repertoire van hits die je nu op de radio hoort. Of je nu een doorgewinterde zanger bent of net begint met zingen, Popkoor Première Utrecht verwelkomt iedereen die zijn of haar stemgeluid wil laten schiteren. Naast de muzikale ontwikkeling biedt het koor ook een sociale en gezellige omgeving waar vriendschappen worden gesmeed en de liefde voor muziek wordt gedeeld. Popkoor Première Utrecht staat voor kwaliteit, plezier en verbondenheid.  

Voor meer informatie en om je aan te melden voor de proeflessen, bezoek de website www.popkoorpremière.nl of neem contact op via proefles@prestigevocalgroups.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie