Samen voor Zeist & De Bilt Meet & Match Special
Samen voor Zeist & De Bilt Meet & Match Special Met Boas

Succesvolle netwerkbijeenkomst voor Zeist en De Bilt

26 november 2023 om 16:46 Overig

DE BILT Zo`n 60 vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en bedrijven uit gemeenten Zeist en De Bilt ontmoetten elkaar op dinsdag 21 november jl. in Van der Valk Hotel De Bilt. Daar was een Meet & Match bijeenkomst, over mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Doel was meer kennis en meer samenwerking bij het begeleiden van mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kennis & praktijk
Sharon Peters van Ovidius Werk vertelde over haar dagelijks werk, waarin ze cliënten begeleidt op hun weg om werk te vinden/ te behouden. Martin Camstra van de Biga Groep nam het stokje over en deelde praktijkervaringen. Zo vertelde hij dat de Biga bij iedere werknemer een passende begeleider kiest, want hoe beter de match, hoe beter de werkrelatie, hoe lager de kans op (ziekte)verzuim. Wethouder van Gemeente Zeist Laura Hoogstraten sloot het spreekdeel af met een pleidooi voor het creëren van meer en nieuwe werkmogelijkheden voor mensen graag mee willen (blijven) doen in de maatschappij.

Matchen
De klank van de gong luidde het matchgedeelte in. De aanwezigen deelden hun vraag en/of aanbod met elkaar en zochten naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken. Dit leidde tot ruim 40 vervolg afspraken om door te praten, tot grote tevredenheid van de organisatie van deze Meet & Match.

Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt
Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt waren organisator van de netwerkbijeenkomst. Beide organisaties stimuleren het leggen van verbindingen in de lokale samenleving. Het samenbrengen van beide netwerken blijkt een goed recept en levert mooie nieuwe contacten op in de regio.

Wil je meer informatie? Kijk op www.samenvoorzeist.nl of www.samenvoordebilt.nl.

Samen voor Zeist & De Bilt Meet & Match Special  verminderde inzetbaarheid  IN Van der Valk Biltse Hoek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie