Culinaire creaties van top-chefs
Culinaire creaties van top-chefs Aangeleverd

Culinair Wild Festijn in Artic

29 november 2023 om 10:00 Overig

Utrecht 21 november 2023 - DB Keukens Artic, nodigt u uit voor het Wild Festijn op zaterdag 9 december. Dit sfeervolle evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van smaakvolle avonturen en culinaire ontdekkingen van het wildseizoen.

Life cooking met de BBQ Gooiboys

Stomen, grillen en barbecueën; tijdens het Wild Festijn worden de lekkerste gerechten met passie en creativiteit ter plekke bereid. 

Woon de verrassende live cooking demonstraties in de showroom bij en laat uw smaakpapillen prikkelen. Tijdens het evenement zijn ook de BBQ Gooiboys, bekend van hun befaamde Kamado workshops en smaakvolle Instagram-account, aanwezig om de bezoekers te verrassen met hun culinaire creaties. Het Wild Festijn biedt een unieke kans om in een sfeervolle setting de heerlijkste wildgerechten te ontdekken.

Kom, proef en beleef het wildseizoen op zaterdag 9 december

Kom, proef en beleef de oprechte aandacht en gastvrijheid van DB Keukens. Het wild-programma start om 11.00 uur met een kookworkshop stomen en grillen van wild in de keuken, vervolgens nemen top-chefs u mee in de wondere wereld van het Outdoor Barbecueën. 

Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom voor een unieke wijn- en bierproeverij gecombineerd met de meest smaakvolle wildgerechten.

Uniek culinair evenement in Utrecht

Mis dit unieke evenement niet, waar passie voor keukens, culinaire creaties en gezelligheid samenkomen. Iedereen is welkom bij hét DB Wild Festijn in Utrecht, reserveren is niet nodig. 

Alle informatie en het totale programma zijn terug te vinden op dbkeukens.nl/wildfestijn.

Winkel aan de Texasdreef 2 in Utrecht
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie