Afbeelding
Foto: Shutterstock

Waarom een tweedehands bedrijfswagen kopen?

Partnercontent

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan overweegt u wellicht de aanschaf van een gebruikte bedrijfswagen. Er zijn verschillende redenen waarom dit een verstandige beslissing kan zijn. In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste voordelen van de aanschaf van een gebruikte bedrijfswagen. We geven ook tips om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke aankoop doet.

Tweedehands bedrijfswagens zijn vaak net zo goed als nieuwe

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen, moet u heel wat keuzes maken. Wilt u een nieuwe, of kunt u beter een tweedehands model overwegen? 

Hier is waarom het kopen van een gebruikte bedrijfswagen de betere keuze zou kunnen zijn:

  • Gebruikte voertuigen zijn vaak net zo goed als nieuwe. In feite zijn veel gebruikte modellen slechts een paar jaar oud en nog steeds in goede staat.
  • U kunt veel geld besparen door een tweedehands voertuig te kopen. Bedrijfsvoertuigen zijn duur, dus dit kan een grote kostenbesparing zijn.
  • Gebruikte voertuigen zijn gemakkelijker te vinden en betaalbaarder dan nieuwe. Er zijn meer opties voor gebruikte voertuigen, en de prijzen zijn redelijker.
  • Gebruikte voertuigen niet verliezen waarde zo snel als nieuwe doen. Wanneer u klaar bent om te verkopen, krijgt u meer voor uw tweedehands auto dan voor een nieuwe.

Gebruikte bedrijfswagens zijn goedkoper

Een gebruikte bedrijfswagen is goedkoper dan een nieuwe. Waarom? Bedrijfsvoertuigen zijn speciaal gebouwde machines en hebben dus een hoog prijskaartje. Een nieuwe kost u veel geld, maar een tweedehands is veel betaalbaarder.

In feite kunt u vaak gebruikte bedrijfsvoertuigen vinden voor een fractie van de kosten van een nieuwe. Zo kunt u voor een mooie prijs een goede Mercedes Sprinter occasion aanschaffen. Dus als u op zoek bent naar een goede deal, dan is een gebruikte bedrijfswagen de manier om te gaan.

Gebruikte bedrijfswagens kunnen worden geüpcycled

Gebruikte bedrijfsvoertuigen zijn niet alleen betaalbaar, maar ze kunnen ook worden gerecycled. Dat klopt - elke keer dat u een gebruikte bedrijfswagen koopt, helpt u niet alleen het milieu, maar vermindert u ook de hoeveelheid afval die op de stortplaats terecht komt.

Plus, wanneer u een gebruikte bedrijfswagen koopt, doet u uw deel om onze wegen schoon te houden. Al die onnodige uitstoot van nieuwe voertuigen? Ja, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken met een gebruikte bedrijfswagen.

Dus waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het bekijken van onze selectie gebruikte bedrijfswagens! 

Gebruikte bedrijfswagens zijn gemakkelijk te vinden

Gebruikte bedrijfsvoertuigen zijn gemakkelijk online of via erkende dealers zoals DUTCH Vans te vinden. Ze bieden dezelfde voordelen als nieuwe voertuigen, maar tegen een fractie van de prijs. Het kopen van een tweedehands voertuig is een geweldige manier om aan de slag te gaan in uw bedrijf zonder de bank te breken.

Gebruikte bedrijfswagens kunnen een goede investering zijn

Er zijn tal van redenen om een tweedehands bedrijfsvoertuig te kopen. Misschien wel de meest voor de hand liggende is dat ze een geweldige investering kunnen zijn. Bedrijfsvoertuigen hebben de neiging hun waarde beter te behouden dan personenauto’s, zodat u vaak meer voor uw geld kunt krijgen.

Plus, wanneer u koopt van een gerenommeerde dealer zoals DUTCH Vans, weet u dat u een voertuig krijgt dat grondig is geïnspecteerd en onderhouden. Dus waarom niet overwegen om vandaag nog een tweedehands bedrijfsvoertuig te kopen?

Schaf een tweedehands bedrijfswagen aan

Er zijn vele redenen waarom u de aankoop van een tweedehands bedrijfsvoertuig zou willen overwegen. Misschien bent u op zoek naar een meer economische optie, of je moet een voertuig dat groter is dan wat je momenteel kunt veroorloven. Wat uw redenen ook zijn, het kopen van een gebruikte bedrijfswagen kan een geweldige manier zijn om de functies en mogelijkheden te krijgen die u nodig heeft tegen een fractie van de kosten. 

advertentie