De besturen van Bilts Belang en Beter De Bilt met van links naar rechts: Martijn Matse, William Blijham, Erik den Hertog, Pim van de Veerdonk, Annelies Brielsman en Paulus Schuckink Kool.
De besturen van Bilts Belang en Beter De Bilt met van links naar rechts: Martijn Matse, William Blijham, Erik den Hertog, Pim van de Veerdonk, Annelies Brielsman en Paulus Schuckink Kool. Lokaal De Bilt

Bilts Belang en Beter De Bilt gaan samen verder naar de verkiezingen.

11 oktober 2021 om 10:15 Politiek

DE BILT Lokale politieke partijen Beter De Bilt en Bilts Belang slaan de handen ineen voor een gezamenlijke lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Weg met de versplintering in de Biltse politiek is hun motto! De partijen gaan vanaf half oktober samen verder als Lokaal De Bilt.

Centraal thema van Lokaal De Bilt is ‘van meedenken naar meedoen’. Het bestuur wil dat in de nabije toekomst bewoners niet alleen mogen meedenken, maar ook meedoen. “Beter de Bilt en Bilts Belang staan voor eensgezindheid, daadkracht, transparantie, verbinding en betrouwbaarheid, wars van deelbelangen en politiek geneuzel. Altijd gekenmerkt door een constructieve opstelling. Dankzij de samenwerking zijn wij nog breder en dieper verankerd in de Biltse gemeenschap met opgeteld tientallen jaren politieke en bestuurlijke ervaring. Met een nog grotere achterban in de Biltse kernen,” laat het bestuur weten.

De leden van beide partijen ontmoeten elkaar binnenkort om kennis te maken en een startsein te geven voor de campagne. De besturen hebben in een eerder stadium kennis gemaakt en zijn vol vertrouwen over deze samenwerking.

Alle bewoners nodigt Lokaal De Bilt van harte uit om mee te denken, liever nog om mee te doen. Doe mee als lid, vrijwilliger of toekomstig raadslid en mail naar Info@lokaaldebilt.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie