Live music & Live art in de Kwinkelier

20 september 2021 om 10:06 Zakelijk

BILTHOVEN Op 25 september bruist het weer in de kernen van gemeente De Bilt. Door de coronacrisis is de samenleving in De Bilt al anderhalf jaar ‘op slot’. De hoogste tijd om weer ‘open’ te gaan en elkaar weer te ontmoeten, te bewegen, te shoppen en het culturele leven weer te beleven.

Op zaterdag 25 september wordt op meerdere locaties hiervoor het startschot gegeven. Reden voor de winkeliers in de Kwinkelier om er zaterdag 25 september een extra feestelijke zaterdag van te maken middels enkele activiteiten, de deuren van de winkels wijd open te zetten en iedereen uit te nodigen de Kwinkelier (opnieuw) te ontdekken. De opzet van de activiteiten is kleinschalig (zodat dit alles binnen de nog geldende coronamaatregelen valt) maar wel verrassend en gezellig.

Winkelcentrum de Kwinkelier in het centrum van Bilthoven vernieuwt en transformeert in zes bouwfasen in een multi-use omgeving. Op dit moment zijn er drie bouwfasen afgerond en bestaat het winkelaanbod uit 29 winkels; een mix van negen filiaalbedrijven zoals HEMA, Kruidvat, Albert Heijn en Lidl en 20 lokale speciaal- en verswinkels. De nieuwste aanwinst is Yummy’s Sushi Creations; dé nieuwe plek om te genieten van de lekkerste sushi creations, bowls en grill gerechten. Yummy’s zit in het Kronkelstraatje. Ook de overbuurman, by Dennis, is nieuw in het Kronkelstraatje. By Dennis is begin van de maand vanuit het Uilenpad verhuisd naar het Kronkelstraatje. In de nieuwe winkel is niet alleen het winkeloppervlak groter maar ook het aanbod aan herenfashion en accessoires en originele cadeau-artikelen.

25 september is een mooie gelegenheid om de Kwinkelier (opnieuw) te ontdekken, de winkeliers te ontmoeten en te genieten van de activiteiten en gezelligheid. De gehele dag kun je shoppen bij de leukste kraampjes en geniet je tussen 12:00 en 16:00 uur van Live Muziek en een Live Art Show. Een professionele schminker tovert deze dag kindergezichtjes gratis om in sprookjesfiguren, dieren, superhelden of fantasierijke creaties. De Kwinkelier heeft een ondergrondse parkeergarage met ca. 500 gratis parkeerplaatsen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie