Vanaf nu kunt u bij een spiksplinternieuw ING-servicepunt terecht in Kantoorvakhandel Dapper, Julianalaan 36 in Bilthoven
Vanaf nu kunt u bij een spiksplinternieuw ING-servicepunt terecht in Kantoorvakhandel Dapper, Julianalaan 36 in Bilthoven ING

Vernieuwd ING-servicepunt in Bilthoven

21 september 2021 om 19:30 Zakelijk

BILTHOVEN Sinds 21 september 2021 is een spiksplinternieuw ING-servicepunt geopend in Kantoorvakhandel Dapper, Julianalaan 36 in Bilthoven. Ben je klant van ING? Dan helpen we je hier met je online bankzaken. Je kunt hier ook terecht voor je dagelijkse bankzaken zoals het openen van een Betaal- of Spaarrekening, het wijzigen van je gegevens of het activeren van je mobiel telefoonnummer voor Mijn ING. 

Het digitale wordt persoonlijker en het persoonlijke wordt digitaler 

BANKZAKEN

ING-klanten kunnen in Kantoorvakhandel Dapper dus niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan kantoorartikelen, maar ook voor het regelen van hun online bankzaken. Het ING-servicepunt is zo gemaakt dat ING-klanten hier zelf hun digitale bankzaken in hun eigen Mijn ING-omgeving kunnen regelen. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kun je altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heb je een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een Adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel. Wil je contant geld opnemen of storten? Kijk dan op locatiewijzer.geldmaat.nl voor een geldautomaat bij jou in de buurt.

KLANTEN VAN ING WORDEN DIGITAAL VAARDIGER

Douwe Schotanus: “Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. Met de Mobiel Bankieren App kunnen de klanten veel bankzaken zelfstandig met hun smartphone of tablet regelen, op een plek en een moment dat het hun uitkomt. ING-klanten kunnen voor hun digitale en dagelijkse bankzaken zes dagen per week terecht bij het nieuwe ING-servicepunt in onze winkel.” Wij heten u van harte welkom.

INTERNETBANKIEREN

Ben je nog niet zo digitaal actief, dan helpen de medewerkers van Kantoorvakhandel Dapper je natuurlijk ook graag bij het aanvragen van internetbankieren van ING. Breng je ING Betaalpas en een identificatiebewijs mee, dan is het aanvragen van Mijn ING en het activeren van de ING Mobiel Bankieren App zo gedaan. Bankieren wordt hiermee nog eenvoudiger en je hebt nog meer overzicht in je bankzaken.

ADRES

Je vindt het ING-servicepunt in Kantoorvakhandel Dapper aan Julianalaan 36 in Bilthoven. De openingstijden zijn: maandag – vrijdag 08:00 – 18:00 uur en zaterdag 08:00 – 17:00 uur.

Contant geld opnemen of storten? Kijk ook op locatiewijzer.geldmaat.nl voor een geldautomaat bij jou in de buurt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie