Huidzorg Houten beschikt over vier soorten lasers en twee lichtflitsapparaten
Huidzorg Houten beschikt over vier soorten lasers en twee lichtflitsapparaten ArmaFotografie

Het laserseizoen is begonnen

5 oktober 2021 om 14:12 Zakelijk

HOUTEN Huidzorg Houten is sinds haar start in oktober 2008 uitgegroeid tot de bekendste laserkliniek van Houten en omstreken. De afgelopen vijftig jaar heeft licht- en lasertechniek een belangrijke plaats ingenomen in de huidtherapie en dermatologie. 

Huidzorg Houten is altijd op zoek naar de nieuwste technologieën. Met behulp van een breed assortiment aan laserapparatuur kunnen de huidtherapeuten zeer uiteenlopende huidproblemen behandelen.

SINDS 1961 Licht- en lasertechniek bestaat sinds 1961. Sindsdien zijn huidtherapie en esthetische dermatologie in een stroomversnelling geraakt. Nieuwe lasers en nieuwe indicaties volgden snel. 

Licht- en lasertherapie biedt veel voordelen, zoals de diepte die bereikt kan worden, de snelheid van behandelen, een geringere pijnsensatie en betere resultaten. Door de introductie van geïntegreerde koeling in handstukken werd de laserbehandeling steeds minder pijnlijk en veiliger.

SOORTEN LASERS Huidzorg Houten beschikt over vier soorten lasers en twee lichtflitsapparaten. De specifieke golflengte van de lichtstraal van deze lasers bepaalt welke huidklachten behandeld kunnen worden en hoe diep de laser komt. 

Zo kunnen de huidtherapeuten huidklachten behandelen die veroorzaakt worden door onder andere ontstoken talgklieren, verwijde bloedvaten, overtollig pigment, overmatige haargroei en verzwakt bindweefsel (zoals bij huidveroudering, striae en littekens).

START LASERSEIZOEN Een perfecte periode om te starten met licht- en laserbehandelingen begint in de maand oktober.

De huidtherapeuten adviseren om het te behandelen oppervlak minimaal vier weken vooraf, tussendoor en achteraf niet bloot te stellen aan zonlicht om pigmentverschuivingen te voorkomen.

De impact van een huidprobleem kan dusdanig groot zijn dat het van invloed kan zijn op de kwaliteit van leven. Huidtherapeuten behandelen daarom niet alleen uit esthetisch oogpunt, maar ook om psychosociale redenen. 

Het komt voor dat mensen activiteiten als zwemmen aan zich voorbij laten gaan of hun huid bedekken met make-up of textiel. Als huidtherapeuten zien en horen we dit dagelijks in de praktijk en hopen er met onze behandelingen aan bij te dragen dat mensen beter in hun vel gaan zitten.

VERGOEDING Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van behandeling van overbeharing, acné en acné-littekens en huidverkleuringen in het gezicht. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

We vinden het belangrijk onze cliënten goed te informeren voorafgaand aan de eerste behandeling. 

GRATIS CONSULT Tijdens het gratis consult wordt een anamnese afgenomen en wordt een persoonlijk behandelplan besproken. U kunt online een afspraak inplannen via www.huidzorghouten.nl of bellen met 030-6342561.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie