Marja Groen en Eric Branger zijn de drijvende krachten achter Mantorini
Marja Groen en Eric Branger zijn de drijvende krachten achter Mantorini Mantorini

Mantorini staat voor puur genieten

26 oktober 2021 om 18:54 Zakelijk

BILTHOVEN In een industrieel pand aan de Rembrandtlaan 4B in Bilthoven, bevindt zich sinds februari van dit jaar woonwinkel Mantorini. Mantorini is de lifestyle voor liefhebbers van het pure leven. Voor mensen die genieten van authentieke kunst, antiek en design objecten. Voor het creëren van een eigen signatuur in het interieur van uw huis, restaurant, hotel of kantoor op een eigentijdse en karakteristieke manier.
 

Door Leonie Kapiteyn

Aan het roer van Mantorini staat Eric Branger, tevens eigenaar van Boedelmakelaar, samen met zijn partner Marja Groen. Twee zeer ervaren professionals in het vak. Zeven jaar lang hadden zij woonwinkel BM de Sociëteit in de oude Conimex fabriek in Baarn. Dit pand werd verkocht en zij besloten een nieuwe koers te gaan varen. Ze wilden zich meer gaan richten op exclusieve objecten. Met Eric zijn jarenlange ervaring als veilingmeester heeft hij het professionele oog voor het op waarde schatten van objecten. “Marja en ik reizen regelmatig door binnen- en buitenland, op zoek naar bijzondere items. We richten ons daarbij vooral op privécollecties en op stukken die nog niet eerder op de markt zijn geweest” vertelt Eric.

IN CONSIGNATIE Naast stukken die zelf ontdekt en ingekocht worden, is het ook mogelijk om in consignatie te verkopen bij Mantorini. Dit houdt in dat wanneer u zelf een waardevol object in uw bezit heeft en dit graag wilt verkopen, u dit via Mantorini kunt laten verlopen. Eric is expert in kunst en antiek en weet als geen ander via welk verkoopportaal objecten het best verkocht kunnen worden. Dat kan zijn via de Mantorini winkel, of een veilinghuis in binnen- of buitenland. Via Boedelmakelaar, het bedrijf dat nalatenschappen afwikkelt, worden ook objecten voor Mantorini verzilverd.

MI COLLECTIE  U kunt bij Mantorini ook terecht voor het kopen van fraaie objecten. De showroom is een waar walhalla voor particulieren, stylisten en professionals die op zoek zijn naar exclusieve objecten voor een buitengewoon interieur. De showroom aan de Rembrandtlaan is geopend van donderdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Mocht u liever op een ander moment langskomen, dan kan dat op afspraak. Mantorini is 7 dagen per week bereikbaar op 088-0009200. Ook via de webshop op www.mantorini.nl kunt u de regelmatig wisselende collectie van 17de tot en met 21ste eeuwse voorwerpen bekijken. Bent u op zoek naar een specifiek stuk, dan kunt u uw zoekopdracht bij Mantorini neerleggen. Ook voor restauratie of meubelstoffering en advies kunt u bij Mantorini terecht. Zij werken samen met lokale ondernemers.

Dat hedendaagse beeldende kunstenaars een podium voor hun werk verdienen staat wat de eigenaren van Mantorini betreft buiten kijf. “Wij brengen graag kunstenaars en liefhebbers samen. Als wij achter een collectie staan en het gevoel hebben dat het bij Mantorini past, kunnen kunstenaars bij ons hun werk exposeren. Wij bieden hier graag een podium voor. Bijvoorbeeld in combinatie met een wijnproeverij” vertelt Marja. 

AUTHENTIEK Mantorini werkt aan het neerzetten van een eigen label. “Daarmee willen we eigen objecten op de markt brengen. We komen graag in contact met kunstenaars of mensen die een unieke stijl of authentiek object hebben maar dit nog niet op de markt hebben gebracht” aldus Marja. Onder het Mantorini label brengen we uitsluitend limited edition items uit, waaronder een door Mantorini zelf geproduceerde meubellijn en een eigen wijn. Wilt u op de hoogte blijven van de MI Collectie, verkoopexposities en evenementen bij Mantorini, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Ook bent u van harte welkom om tijdens openingstijden uw eigen bijzondere objecten te laten taxeren. Momenteel wordt er gewerkt aan de Rembrandtlaan, houd u hier rekening mee.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie