Thea Geerts Makelaardij is gevestigd aan de Hessenhof 9 in De Bilt
Thea Geerts Makelaardij is gevestigd aan de Hessenhof 9 in De Bilt Eigen archief

Thea Geerts Makelaardij ontzorgt

29 november 2021 om 10:25 Zakelijk

Klant is koning bij Thea Geerts Makelaardij

DE BILT Als Thea Geerts in 2002 stopt met haar baan bij de Sterrenwacht in Utrecht, is zij toe aan een nieuwe uitdaging. Ze besluit de schoolbanken in te gaan en zich te laten omscholen tot makelaar. Na het behalen van haar diploma in 2007 gaat zij direct als zelfstandig makelaar aan de slag. Thea Geerts Makelaardij is vanaf dat moment een feit. Inmiddels zijn we veertien jaar verder en is Thea Geerts Makelaardij een gevestigde naam in De Bilt en omgeving. 

Door Leonie Kapiteyn

Vanwege de groei van het team, maakte het makelaarskantoor in februari 2020 de overstap naar het voormalig pand van de Wereldwinkel aan de Hessenhof 9 in De Bilt. Het team bestaat inmiddels uit Orhan, de assistent-makelaar, Jamie de office manager en Thea Geerts zelf. Iedereen is welkom om langs te komen bij het kantoor voor een vrijblijvend gesprek of om even van gedachten te wisselen onder het genot van een kop koffie. Er is altijd wel iemand van het team aanwezig om u te woord te staan of desgewenst een afspraak in te plannen. 

KLANT IS KONING “Wij vinden het belangrijk dat een klant zich koning voelt en daar zetten we alle middelen voor in” vertelt Thea. “Een koop- of verkoopproces van een huis zorgt bij veel mensen voor spanning. En dat is logisch; er komt veel op je af bij het kopen of verkopen van een huis. Wij doen ons uiterste best om de spanning bij onze klanten weg te nemen. We vinden het belangrijk dat elke klant zich gehoord voelt en we willen ten alle tijden voldoen aan de wensen. We willen onze klanten laten voelen dat zij het middelpunt van het proces zijn”.

ONTZORGEN Volledige ontzorging en aandacht gedurende het gehele koop- of verkooptraject is waar Thea Geerts Makelaardij voor staat. “Enerzijds kunnen we advies geven op het gebied van styling om een woning nog meer tot z’n recht te laten komen, en kunnen we bijvoorbeeld hulp bieden door gezamenlijk het papierwerk in te vullen. Anderzijds kunnen we ook meedenken in verbouwingsmogelijkheden, hebben we diverse aannemers in ons netwerk waar we contact mee kunnen leggen en staan we altijd paraat voor het oplossen van eventuele tussentijdse problemen” vertelt Thea. “Communicatie is hierbij een cruciale factor. Via een speciaal voor elke individuele klant opgezette app, wordt een ieder ten alle tijden op de hoogte gehouden van elke stap die tijdens het proces wordt gezet. We vinden het daarbij heel belangrijk om goed bereikbaar en benaderbaar te zijn voor onze klanten”. 

AANDACHT Bij Thea Geerts Makelaardij is er aandacht voor alle vragen die er zijn. Zowel voor vragen van de opdrachtgever als van de andere partij. “Onze klanten zijn er bij gebaat als het proces van beide kanten soepel verloopt. Vaak weten mensen niet goed welke stappen gezet moeten worden in een koop- of verkoopproces, wij helpen ze daarbij. Heeft de koper geen aankoopmakelaar, dan mag hij/zij bij ons op kantoor langskomen voor het ondertekenen van de stukken. Het is voor een ieder van belang dat alle partijen goed op de hoogte zijn van wat er in de koopakte staat. Transparantie is voor ons een belangrijke kernwaarde en die hanteren we dan ook professioneel naar alle partijen toe” vertelt Thea. “Een huis kopen of verkopen is niet niks, het gaat vaak over grote bedragen. Daarom is het van belang dat onze klanten kunnen leunen op een professional die adviseert, begeleidt en ontzorgt”.

CONTACT Denkt u na over het kopen of verkopen van een huis en bent u op zoek naar een makelaar? Thea Geerts Makelaardij is betrokken en benaderbaar en helpt u graag. Wilt u eens vrijblijvend praten, neem dan contact op door te bellen met 06-53722743 of te mailen naar info@theageerts.nl. Kijk op www.makelaardijtheageerts.nl voor het actuele woningaanbod of kom eens langs aan de Hessenhof.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie