Het vakkundig team van Autobedrijf De Rooij staat klaar om uw auto in topconditie te houden
Het vakkundig team van Autobedrijf De Rooij staat klaar om uw auto in topconditie te houden Eigen archief

Autobedrijf De Rooij biedt service voor alle merken

3 december 2021 om 08:09 Zakelijk

“Alle auto’s zijn welkom bij Autobedrijf De Rooij” 

Bilthoven - Autobedrijf De Rooij werd opgericht in 1928 door Joop de Rooij. Hij startte in een loods aan de Hessenweg in De Bilt. In 1975 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon, Ton. Die maakte er direct zo’n groot succes van dat in datzelfde jaar het naastgelegen pand erbij gekocht werd zodat de zaak kon uitbreiden. Inmiddels staat sinds 1996 Eric de Rooij aan het roer van het familiebedrijf en is de zaak in 2013 van de Hessenweg verhuisd naar het centraal gelegen bedrijventerrein Larenstein in Bilthoven. Een fijne nieuwe plek met optimaal ruimte om te parkeren.  

COMPLEET AANBOD Wat Autobedrijf De Rooij u te bieden heeft is zeer gevarieerd. Zo kunt u er terecht voor het kopen van een auto, het onderhoud ervan, maar ook voor reparatie, autowassen, leasing, financiering en schadeherstel bent u bij Autobedrijf De Rooij aan het juiste adres. En het mooie is, alles bevindt zich onder één dak. Kom gerust eens langs om u vrijblijvend te laten informeren over wat De Rooij zoal voor u kan betekenen. 

SERVICE DEALER Autobedrijf De Rooij is aangewezen als officieel service dealer voor Volkswagen, Audi, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Dat betekent dat aan alle door de fabriek gestelde eisen op het gebied van onderhoud en reparatie wordt voldaan. Er wordt regelmatig getoetst of de kwaliteit en klanttevredenheid gewaarborgd worden, en dat is bij De Rooij dik in orde. 

ALLE MERKEN WELKOM Dat Autobedrijf De Rooij service dealer is voor de eerder genoemde automerken, betekent niet dat het zich uitsluitend tot die merken beperkt. Alle auto’s, ongeacht het merk of type zijn van harte welkom om langs te komen bij De Rooij. En daarbij kan een ieder rekenen op dezelfde hoogstaande service. 

HOOGSTAANDE SERVICE Autobedrijf De Rooij biedt service van een hoog niveau. Laat u bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto uitvoeren, dan krijgt u uw auto altijd gewassen weer terug. Ook is er de mobiliteitsservice die u in staat stelt mobiel te blijven, middels een leenauto of een leenfiets. In overleg kunt u ook gebruik maken van een haal- en brengservice.

OCCASION VERKOOP Bent u op zoek naar een andere auto, dan treft u bij De Rooij een royale showroom aan met gemiddeld zo’n 90 (jong gebruikte) occasions om uit te kiezen. U vindt er occasions van diverse automerken, variërend in diverse prijsklassen vanaf €2.500,00. Het is ook mogelijk om een zoekopdracht neer te leggen zodat de vakkundige medewerkers voor u op zoek gaan naar de auto van uw wensen. Ook kan De Rooij faciliteren in de aanschaf van een nieuwe auto of het leasen ervan. U bent van harte welkom om de showroom te komen bekijken en u vrijblijvend te laten informeren.

ELEKTRISCHE AUTO’S Ook heeft De Rooij een ruim aanbod aan hybride en elektrische modellen in verschillende prijsklassen. Kom naar de showroom, maak een proefrit en ervaar zelf de voordelen van elektrisch rijden. Ook voor onderhoud aan uw elektrische auto bent u bij De Rooij aan het juiste adres. De monteurs zijn speciaal opgeleid voor het onderhoud en de reparaties aan uw elektrische auto.

ONDERHOUD Wat De Rooij betreft staat veiligheid voorop. Regelmatig onderhoud van uw auto zorgt voor een veilige en betrouwbare auto. Daarom bent u met uw auto ten alle tijden welkom voor een onderhoudsbeurt. Uw auto is bij het autobedrijf in goede, betrouwbare handen. En mochten er grote kosten op de loer liggen, dan wordt er altijd vooraf contact met u opgenomen. Ook voor uw APK-keuring kunt u bij De Rooij terecht. Deze keuring kost standaard €25,00. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs helemaal gratis.

BANDENSERVICE De Rooij heeft een uitgebreid bandenaanbod. Voor elke auto en voor elke gebruikerswens is er een passende band in het ruime assortiment. De banden van De Rooij zijn zeer scherp geprijsd en er zijn regelmatig aanbiedingen. Ook beschikt De Rooij over een bandenhotel (opslag voor uw zomerbanden in de wintermaanden en andersom) en gebeurt het uitlijnen van uw auto met de nieuwste apparatuur. De Rooij zet alle middelen in voor de meest optimale wegligging van uw auto. 

SCHADEHERSTEL Schade aan uw auto is vervelend en er valt op zo’n moment van alles te regelen. Van Markus Autoschade zorgt ervoor dat u direct wordt ontzorgd. Onder andere doordat nagenoeg alle verzekeringen hun reparaties vergoeden. Van Markus Autoschade biedt hoge kwaliteit reparaties, inclusief glasreparaties. Van Markus Autoschade is te bereiken op 030 220 0137. 

CARWASH Carwash Larenstein bestaat sinds januari 2013 en is onderdeel van het familiebedrijf. Het is een professionele wasstraat, waarbij bedrijven met een waspas hun auto’s kunnen wassen met korting. Door een ruime keuze aan wasprogramma’s ziet uw auto er altijd representatief uit. Ook wordt de wasstraat ingezet om uw voertuig gewassen af te leveren na onderhoud of reparatie. Dat is de hoogstaande service die u kunt verwachten bij Autobedrijf de Rooij.

CONTACT Wilt u meer informatie over Autobedrijf De Rooij of het huidige aanbod occasions bekijken, gaat u dan naar www.derooijauto.nl. Ook kunt u contact opnemen door te bellen met 030-2204816, of een mailtje te sturen naar info@derooijauto.nl.

Leonie Kapiteyn

Autobedrijf De Rooij is een familiebedrijf met een rijke ervaring in de autobranche. De liefde voor auto’s is voelbaar zodra je de zaak binnenstapt. De kleinschaligheid en de vakkundige, betrokken medewerkers zorgen ervoor dat u zich bij De Rooij al snel thuis voelt.

Autobedrijf De Rooij biedt hoogstaande service voor iedereen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie