Nederlandse Netflix voor Ondernemers De Bilt

Zakelijk

DE BILT Op 13, 14 en 15 januari worden speciaal voor ondernemers de PrepDays gehouden. De PrepDays is een driedaags online event waarin meer dan 30 vakspecialisten hun adviezen delen om zo van 2022 een zo’n succesvol mogelijk jaar te maken. Voor de derde keer worden de PrepDays gehouden. Een 100% Corona-proof event want het is een online event. Verdeeld over drie dagen worden in totaal 32 vakspecialisten gevraagd wat hoe zij zo succesvol zijn in hun eigen onderneming en wat zij precies doen. De PrepDays worden georganiseerd door Laura Hamer van FunnelGuru uit De Bilt die het liever niet over zichzelf heeft. “Vertel maar over de sprekers en de adviezen zij geven in de interviews, daar hebben ondernemers veel meer aan.”

Nederlandse Netflix voor Ondernemers uit gemeente De Bilt

[ADVIES IN ONZEKERE TIJD] Het doel van de PrepDays is om ondernemers zoveel mogelijk praktische adviezen te geven over marketing, sales, ondernemerschap, financiën en alles wat een ondernemer nog meer nodig heeft in deze woelige en onzekere tijd. Iedere vakspecialist geeft antwoord op de diverse vragen die Laura hen stelt. Dat zijn naast inhoudelijke soms kritische vragen. Zo wordt er aan een influencer gevraagd hoe je dat doet, een gigantisch bereik krijgen terwijl je ook je “business” moet bemannen. En of adverteren nou echt nieuwe klanten oplevert. Deelt een financieel adviseur o.a. zijn belastingtips en hoe bepaalde regelingen direct geld in het laatje brengen. En .. legt Staatsecretaris Dennis Wiersma over alle subsidies die er voor ondernemers zijn. 

Speciale aandacht is er dit jaar ook voor winkeliers. Diverse specialisten delen hun tips over online retail en het combineren van “online” naast een fysieke winkel. Laura hierover: “Iedere keer heb ik gevraagd, hoe kan een kleine ondernemer, een winkelier die het allemaal zelf moet doen, dit ook regelen? Daar komen zulke bruikbare en makkelijk uit te voeren tips uit, een winkelier zal meteen aan de slag willen.” Is het alleen voor winkeliers? “Nee zeker niet, de PrepDays is juist voor alle ondernemers interessant”. Met advies over online marketing, over ondernemersvaardigheden, over naamsbekendheid vergroten en niet in de laatste plaats over klanten werven kan iedere ondernemer direct aan de slag. 

[INSCHRIJVEN IS GRATIS] Iedereen kan zich gratis inschrijven. Alle sprekers delen naast hun adviezen in de interviews ook nog een “cadeautje”. Ze geven whitepapers, adviesgesprekken of andere voor de kijkers interessante dingen weg of kan je ook rechtstreeks met een spreker in contact opnemen. Inschrijven doe je op www.prepdays.nl. “Ondernemer, doe mee aan wat vorig jaar het Netflix voor ondernemers werd genoemd!”.

advertentie