Afbeelding
Louise van den Broek

Volop keuzes voor iedereen

Zakelijk

MAARTENSDIJK Leerlingen die op zoek zijn naar een leuke en goede middelbare school kunnen nu voor alle leerwegen van het vmbo terecht bij Aeres VMBO Maartensdijk. In het vernieuwde schoolgebouw aan de Dierenriem in Maartensdijk is iedereen van harte welkom om met zijn of haar eigen talent aan de slag te gaan.

Aeres VMBO Maartensdijk is een kleinschalige groene vmbo-school. Iedereen kent elkaar en de sfeer is gezellig. Leerlingen krijgen dezelfde vakken als op andere vmbo-scholen, zoals Nederlands en wiskunde. Het verschil is dat ze ook het profielvak Groen volgen. Milieu en natuur, creativiteit, gezonde voeding, duurzaamheid en trots zijn op wie je bent, daar gaat het om.

[EXTRA KLASSEN EN MOGELIJKHEDEN] Iedereen krijgt hier volop kansen en keuzes. Naast het volgen van alle leerwegen in het vmbo, kunnen leerlingen die super gemotiveerd zijn, ook extra klassen volgen, zoals de Paardenklas, de Outdoorklas, de Atelierklas en de Food & Cookingklas.

Leerlingen leren hun huiswerk in te plannen, de eigen doelen te behalen en als basis of kader-leerling, kunnen ze een vak op een hoger niveau afsluiten. Als gl/tl-leerling kunnen ze versneld examen doen in Nederlands en Engels. Kortom: leerlingen worden hier goed voorbereid op hun eigen toekomst.

[KENNISMAKEN] Kennismaken met Aeres VMBO Maartensdijk kan altijd. Meer informatie daarover is te vinden op de website: aeresvmbo-maartensdijk.nl of bel 088 020 5500 voor een persoonlijke afspraak.

advertentie