Cornell Houthuijzen en Joan Schram op de witgoedafdeling.
Cornell Houthuijzen en Joan Schram op de witgoedafdeling.

Electro World Weterings biedt vertrouwde service

22 maart 2023 om 09:06 Zakelijk

DEN DOLDER ,,Goeiemorgen. Kan ik je ergens mee helpen?’’ Joan Schram staat al 36 jaar in de witgoed- en elektronicawinkel aan de Pleineslaan in Den Dolder. Net als zijn collega’s is hij blij dat Expert Hagoort vorig najaar een doorstart heeft gemaakt als Electro World Weterings. Een zelfstandig familiebedrijf met eigen servicemonteurs.

Vanaf de provinciale weg is de Pleineslaan binnen enkele minuten te bereiken. Parkeren voor de zaak is gratis. In de ruim opgezette winkel speelt hetzelfde programma op tientallen verschillende tv-schermen. De tegenoverliggende wand is gereserveerd voor apparaten voor persoonlijke verzorging. Achterin zijn gezellige zitjes met uitzicht op wit- en bruingoed. 

FAMILIEBEDRIJF

Berry Weterings komt met koffie. Hij is sinds 2022 nieuwe eigenaar van Expert Hagoort in Den Dolder. Zijn vader opende vijftig jaar geleden in Hoevelaken een winkel met alles waar een stekker aan zit: witgoed, audio-apparatuur, televisies, stofzuigers, ventilatoren, scheerapparaten, krultangen en waterkokers... Een onderneming met eigen bezorgdienst en servicemonteurs. Weterings junior nam die zaak twaalf jaar geleden over en breidde het familiebedrijf acht jaar later uit met Electro World Weterings aan de Hessenweg in De Bilt.

VERTROUWEN

Toen de mogelijkheid zich voordeed om Expert Hagoort over te nemen, zag de ondernemer zoveel overeenkomsten dat hij de stap met vertrouwen kon nemen. De elektronicazaak in Den Dolder stond immers goed bekend en verleent, net als de winkels in Hoevelaken en De Bilt, persoonlijke service. ,,Het gaat niet alleen om de harde omzet, het gaat erom hoe je klant het beste kunt helpen. Dat kan met de verkoop van een nieuw apparaat, maar heel vaak ook met reparatie. Meestal lukt dat wel binnen twee werkdagen.’’ 

BEKENDE GEZICHTEN

Sindsdien heeft het oranje van Hagoort plaatsgemaakt voor het blauw van Electro World Weterings. Medewerkers Joan Schram, Maurice Kolders en Tijmen Schellekens zijn gebleven. Cornell Houthuijzen kwam erbij, net als servicemonteur en bezorger Maarten Hagoort, inderdaad de zoon van.

LOEWE IS TERUG


Bij Electro World Weterings vind je witgoed van bekende merken als AEG, Bosch en Miele, keukenapparatuur zoals inductiefornuizen en de bekende, vrijstaande koelkasten van Smeg.
Nieuw in het assortiment zijn de koffiemachines van het Zwitserse kwaliteitsmerk Jura. Berry: ,,Jura maakt absoluut de lekkerste koffie. Hier in de winkel schenken we die ook.’’
De premium televisies en geluidssystemen van Loewe zijn ook weer terug van weggeweest.


ONTZORGEN

Bij Electro World Weterings vind je een heel compleet assortiment accessoires en toebehoren. Ben je de oplader van je laptop kwijt? Hier vind je een nieuwe! Heb je een bijzonder formaat batterij nodig, een nieuw filter voor je afzuigkap, stofzuigerzakken of printerpapier? Dan ben je hier aan het goede adres! ,,We zijn er om de klant te ontzorgen. Juist die afwisseling maakt ons werk zo leuk.’’

Electro World Weterings, Pleineslaan 14, Den Dolder,
tel.030 228 2229.

Zie: www.electroworld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie