Afbeelding
miranda koevoets

Body & Vital Medispa viert jubileum met open dag

23 maart 2023 om 03:13 Zakelijk

HOUTEN Een levenslange gezonde huid creëren door de nieuwste behandeltechnieken en innovatieve apparatuur. Met dit doel voor ogen begon Sietske Wieman-Spithoven Body & Vital Medispa. Inmiddels bestaat de Medispa 20 jaar en heeft ze klanten uit het hele land. Men kan hier terecht voor behandeling van huidklachten en huidverbetering door 16 gespecialiseerde schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten in een duurzame luxe omgeving.

Elke nieuwe klant krijgt eerst een intake waarbij skincoaches de conditie van de huid bekijken met een 3D-huidanalyse en collageenscan. Hiermee kunnen zij diep in de huid onder de oppervlakte kijken, waardoor ze bijvoorbeeld tekorten, toekomstige rimpelvorming en pigmentvlekken tijdig kunnen signaleren. Daarna stellen ze een persoonlijk behandelplantraject op. Het uitgangspunt is: ,,Wat heeft de huid nodig om gezond te worden en een beter resultaat te krijgen? Tekorten in de huid kunnen ze aanvullen met speciale behandeltechnieken, supplementen en sterk geconcentreerde producten”, zegt Sietske.

BINDWEEFSELMASSAGE

De nieuwste behandeltechniek is Icoone,  dit is een mechanische bindweefselmassage en levert maar liefst 21.600 microstimulaties per minuut op de bovenste huidlagen en het dieper gelegen bindweefsel. ,,Het resultaat is verbeteren van verslapping en het verminderen van rimpels van de huid, minder cellulite en bodyshaping van het lichaam.” Sietske vertelt dat bindweefsel door stress vast kan gaan zitten. Deze techniek maakt bindweefsel weer los en zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd waardoor het weefsel beter functioneert. Een andere innovatieve methode is VenusLegacy. Daarbij maken radiofrequentie en magneetpulsen uitgerekte collageen- en elastinevezels strakker. ,,De apparatuur en de behandeltechnieken zijn gebaseerd op de meest recente wetenschap.”

EFFECTIEF EN DUURZAAM

Elke behandeling bij de Medispa is afgestemd op wat de huid op dat moment nodig heeft. ,,Die is nooit hetzelfde, elk seizoen is het belangrijk om goed naar je huid te laten kijken. Veel mensen gebruiken steeds hetzelfde product, terwijl het van belang is om te kijken wat je huid nodig heeft. Voor een levenslang gezonde huid zijn speciale behandeltechnieken nodig, maar het is wel belangrijk om deze bij te houden voor een effectief en duurzaam resultaat”, zegt Sietske.

GRATIS TOEGANG

Maak kennis met de nieuwste huidbehandelingen van Body & Vital Medispa op de jubileum open dag op 31 maart van 15.00 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Er zijn demonstraties, workshops en behandelingen ook speciaal voor tieners. 

TRY-OUT

Wilt u voor een speciaal tarief een try-out behandeling ondergaan of een workshop volgen? Dan kunt u tickets kopen op de website www.body-vital.nl Body & Vital Medispa B.V. Kruisboog 28 in Houten T: 030-656 75 86. Parkeren voor de deur is gratis.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie