Jirvus Pirot en Anita van den Berg. Pirot is gespecialiseerd in behangen en het aanbrengen van Marrakech Walls Betonlookverf.
Jirvus Pirot en Anita van den Berg. Pirot is gespecialiseerd in behangen en het aanbrengen van Marrakech Walls Betonlookverf.

Kesler Zeist brengt frisse kleur in je interieur

10 april 2023 om 08:33 Zakelijk

ZEIST Heb je ook zo’n zin om aan te sluiten bij de metamorfose buiten en je interieur te voorzien van een nieuwe look? Dan moet je even binnenlopen bij Kesler. De actuele collectie behangboeken is binnen. Natuurlijke materialen zoals bamboe, riet en gras. Behang op zijde, oude motieven met frisse kleuren... Neem de tijd, de koffie staat klaar!

Een heel nieuw interieur creëer je gemakkelijk en zonder al te veel moeite met een nieuw behangetje. Anita van den Berg haalt enthousiast de nieuwste behangboeken uit de verpakking. Samen met haar zonen Matthijs en Sebastiaan vormt ze de directie van het in 1895 in Zeist opgerichte familiebedrijf Kesler. Behang is helemaal terug; van modern tot klassiek, je ziet het ineens overal. Kesler levert de collecties van topmerken als Eijffinger, Esta, Zoffany, Farrow and Ball, Designers Guild, Elitis, Cole and Son, Sanderson en Harlequin. Geen behang zoals het vroeger was, maar eigentijds behang met aansprekende prints is dé trend van 2023. 

Anita: ,,Mensen zijn soms bang voor behang omdat het een ouderwets imago heeft. Ten onrechte: behang is heel modern en de keuze is enorm. Zelfs bloemetjesbehang mag weer.’’ 

BLOEMETJESBEHANG

Geroutineerd legt ze de grote, zware stalenboeken op tafel in de koffiehoek. Prachtig bloemetjesbehang van Sanderson dat je desgewenst kunt combineren met bijpassende bloemetjesgordijnen en kussens van dezelfde stof, maar je kunt natuurlijk ook kiezen om een enkele muur of een paneel te behangen. ,,Eeuwenoude fabrikanten hebben oude behangstempels tevoorschijn gehaald en vullen de vertrouwde motieven in met frisse kleuren.’’

KROKODILLENLEER

Elitis brengt de bekende behangprints in koeienhuid en krokodillenleer in metallic. ,,Je ziet ook veel natuurlijke materialen in combinatie met metaaltjes; bijvoorbeeld bamboebehang met een glimmertje erin.’’ 

Een wand van de spreekkamer is behangen met een bijzonder decoratief zijden behang met print: riet met kikkertjes ertussen. Je moet het maar kunnen; zo netjes behangen. Anita draait haar hand er niet voor om. ,,Ik vind het leuk om te doen. Eerst goed uitrekenen hoeveel behang er nodig is en dan zorgen dat het motief perfect aansluitend op de muur komt. Echt moeilijk is het niet. Het is vooral een kwestie van de tijd nemen en zorgvuldig werken.’’ 

BEHANGSERVICE

Wie zich daar liever niet aan waagt, kan een beroep doen op de behangservice die Kesler desgewenst levert. Jirvus Pirot zorgt er dan voor dat het behang van je keuze onberispelijk op je wand wordt aangebracht. Naast behangen is Jirvus Pirot gespecialiseerd in het ‘Marrakechen’ van muren. Pure & Original levert Marrakech Walls, betonverf voor een stoere en industriële uitstraling in huis. De tadelaktverf bestaat uit dikke pasta en dat zorgt voor een prachtig, realistisch effect. Je kunt het zelf opbrengen, maar je kunt het ook overlaten aan deze ervaren vakman. 

TRADITIONELE MERKEN

Voordat je gaat behangen toch maar een ander kleurtje op deuren, kozijnen, meubels of plafond? Kesler is exclusief dealer voor deze regio van de traditionele merken Farrow & Ball, the Little Greene Paint Company, Painting the Past, Pure & Original en Sanderson.

PROFESSIONEEL

De krijtverf van Pure & Original is een professionele krijtverf, die zeer wordt gewaardeerd door de vakman. Maar ook de doe-het-zelver heeft deze hoogwaardige krijtverf voor de muur ontdekt. Eigenlijk is Pure & Original hét merk voor iedereen die een levendig, natuurlijk effect van zijn muurverf verlangt. En voor iedereen die een duurzaam resultaat belangrijk vindt.

COMPUTERGESTUURD

In de eigen kleurmakerij staan computergestuurde kleurmachines van Sigma, Sikkens, Wijzonol, Pure & Original en Little Greene Paint Company. Deze hypermoderne machines mengen in enkele seconden een bus verf uiterst nauwkeurig op de gewenste kleur.

SUPERMAT

,,Farrow & Ball brengt dit voorjaar een nieuwe, mooie, supermatte verf op de markt: Dead Flat, echt zo mat als het maar zijn kan,’’ zegt Anita enthousiast. Zij en haar collega-vakmensen nemen graag de tijd om samen met jou te zoeken naar het nieuwe interieur dat echt bij je past. ,,Kom gezellig langs.’’

KESLER UTRECHT

De ondernemende Zeisterse deelt nog even een nieuwtje. ,,In mei opent Kesler Utrecht aan de Burgemeester Reigerstraat. Onze mooie merken behang en verf voor binnen en buiten verkopen onze vakmensen straks ook in hartje Utrecht!’’ 

WELKOM BIJ KESLER ZEIST

Bij Kesler vindt u een goed advies en hoogwaardige kwaliteitsproducten om uw woning in topconditie te houden. Kesler is gespecialiseerd in verf, glas, ijzerwaren, gereedschap, behang, gordijnstoffen en zonwering. En het mooie is, u vindt alles onder één dak. Van klassiek tot uiterst trendy, alles vindt u in het assortiment.

Kesler Zeist aan de Voorheuvel 81-83 is van maandag tot en met vrijdag open van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur.  

Zie: www.keslerzeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie