Afbeelding

Bultjes en vlekjes laten verwijderen bij Huidzorg Houten

10 november 2023 om 12:15 Zakelijk

HOUTEN Heb je last van vlekjes of bultjes op je huid en wil je daar iets aan doen? Vanaf onze 30ste levensjaar krijgen de meeste mensen wel last van bultjes, wratjes, ruwe plekjes, vlekjes of andere oneffenheden in het gezicht of op het lichaam. Bij Huidzorg Houten kunnen we deze bultjes en vlekjes nauwkeurig verwijderen zodat je weer een egale en rustige huid hebt.

VERWIJDEREN MET EEN LASER


Heb je een bultje of vlekje die je wil laten verwijderen? Je komt altijd eerst langs voor een vrijblijvend consult. Tijdens het consult worden de bultjes, vlekjes of wratjes door de huidtherapeut bekeken en in kaart gebracht. Er zijn een aantal aandachtspunten waar de huidtherapeut naar zal vragen. We willen bijvoorbeeld weten hoe lang het plekje er zit, of deze pijn doet en of het van kleur of vorm verandert. Op basis hiervan bepalen wij of we het plekje kunnen behandelen of dat we u vragen contact op te nemen met uw huisarts.
We behandelen de huidoneffenheden met onze KTP laser. De KTP-laser heeft een speciaal laserpennetje met een puntje van slechts één millimeter. Daardoor kunnen we zeer nauwkeurig en effectief allerlei bultjes en vlekjes behandelen, zonder dat er huidschade ontstaat of littekens achterblijven.


SOORTEN BULTJES EN VLEKJES


Er zijn veel soorten bultjes, vlekjes en wratjes. Dit zijn enkele voorbeelden van plekjes die wij dagelijks in de kliniek zien:
• Fibromen: steelwratjes, zachte elastische uitstulpingen op de huid
• Kersenwratjes: bolvormige kersenrode bultjes over het lichaam
• Ouderdomsvlekjes: pigmentvlekjes of zonnevlekjes, vaak op het gezicht, de handen en het decolleté • Ouderdomswratjes: ruwe, donkerbruine huidwratjes bovenop de huid
• Dermatosis papulosa nigra: kleine bruine ouderdomswratjes bij de donkere huid
• Gerstekorrels: witte, ingekapselde talgbultjes rondom de ogen
• Xanthelasma: geelwitte, vlak verheven bultjes rondom de ogen
Dit soort huidoneffenheden kunnen door de huidtherapeuten bij Huidzorg Houten behandeld worden.


BEHANDELING DOOR DE HUIDTHERAPEUT


De huidtherapeuten bij Huidzorg Houten hebben de HBOopleiding Huidtherapie afgerond en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. We hebben zeer specialistische kennis en jarenlange ervaring in het verwijderen van allerlei bultjes en vlekjes. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de huid en gezondheid. Bij ons ben je in goede handen.


MAAK EEN AFSPRAAK


Voor kleine en grote huidvragen, medisch of cosmetisch, je bent altijd welkom om langs te komen voor een gratis en vrijblijvend consult. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Heb je last van vlekjes of bultjes op je huid en wil je daar iets aan doen? Vanaf onze 30ste levensjaar krijgen de meeste mensen wel last van bultjes, wratjes, ruwe plekjes, vlekjes of andere oneffenheden in het gezicht of op het lichaam. Bij Huidzorg Houten kunnen we deze bultjes en vlekjes nauwkeurig verwijderen zodat je weer een egale en rustige huid hebt.
Bel ons op 030 6341561. Graag tot ziens Bij Huidzorg Houten!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie