Een zonovergoten middag voor de burendag van Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt.
Een zonovergoten middag voor de burendag van Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt. Samen de Bilt

Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt organiseert succesvolle burendag

27 september 2021 om 11:59 Activiteiten

Afgelopen zaterdag was het landelijke burendag. Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt organiseerde daarom een buurtfeest voor de hele wijk. Met een speurtocht door de wijk -zowel voor kinderen als voor volwassenen- nodigden ze bewoners uit hun eigen buurt beter te leren kennen. Bij verschillende bewoners konden kinderen een spelletje doen, zoals blikgooien, sjoelen en spijkerslaan. Voor volwassenen was er een uitdagende speurtocht om meer kennis over de buurt te vergaren.

Het grasveld naast het gezondheidscentrum was als start- en eindpunt van de speurtocht de ontmoetingsplek voor alle buren. Het springkussen en de popcornmachine, dat van stroom werd voorzien dankzij medewerking van Gezondheidscentrum De Bilt, was populair bij de jeugd. Met zo`n 125 bezoekers die elkaar ontmoetten was de burendag een enorm succes!

Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt
Wijkvereniging Noord-Oost De Bilt is opgericht voor en door bewoners, die willen dat de wijk een plek is waar men zich thuis voelt. Er is een nieuwsbrief voor alle leden, en de vereniging organiseert allerlei activiteiten waar buren elkaar kunnen ontmoeten. Het bestuur wil graag meer leden om de wijk met elkaar nòg leuker te maken. Ook lid worden of meer weten? Zie: www.noordoostdebilt.nl of mail: info@noordoostdebilt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie