Op zoek naar werk? Nieuwe Jobgroups gaan beginnen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? ‘In between jobs’ is voor velen geen fijne situatie. Wat jouw verhaal of reden ook is, in je eentje vind je tegenwoordig niet zomaar een baan die bij je past. Wij kunnen je hierbij helpen!

Deze herfst starten we twee Jobgroups. Dit zijn een serie samenkomsten waar wij je helpen te ontdekken wat goed bij jou past en wat jij goed kan! De eerste start op maandag 6 september en de tweede groep op vrijdag 16 oktober 2020.

JobHulpMaatje is gestart door werkzoekenden om andere werkzoekenden te helpen. Samen steunen wij elkaar, en helpen elkaar op weg om een baan te vinden. Met inspirerende Jobtalks en handige tips maken we elkaar wegwijs. Onder leiding van professionele vrijwilligers denken we in kleine groepjes na over welke concrete stappen jij kunt zetten om werk vinden.

Heb je hierna extra hulp nodig? Dan bieden wij jou een 1-op-1 begeleidingstraject voor die extra ondersteuning.

Opzet

Het idee van JobHulpMaatje is dat wij samen meer weten! Samen kom je verder. Het programma is gericht op laagdrempelige ontmoeting met medewerkzoekers die jou met hun ervaringen verder kunnen helpen. Door het optrekken met andere werkzoekenden krijg je nieuwe energie: je staat er niet alleen voor!

Programma

Het programma bestaat uit een serie van 7 bijeenkomsten over de belangrijke vragen van werkzoekers: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik eigenlijk? En: Hoe presenteer ik mezelf? Bij elke bijeenkomst staat een vraag centraal waarbij de deelnemers elkaar op weg helpen.

Aanmelding

Iedereen die op zoek is naar werk is van harte welkom. In verband met de opzet van het programma is aanmelding vereist (vol is vol). De JobGroups-bijeenkomsten zijn in 7 achtereenvolgende weken. De eerste groep vindt plaats op maandagochtenden en start op 6 september. De tweede groep is op de vrijdagochtend en begint op 16 oktober. Beide groepen starten om 10.00 en duren tot 11.30 uur. De locatie is het Huis van Vrede, Trumanlaan 70 (UtrechtKanaleneiland).

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden of meer informatie vinden op de website www.jobhulpmaatje.nl. (https://jobhulpmaatje.nl/aanmelden/ ) Voor vragen kun je terecht bij Kees van den Berg, info@jobhulpmaatje030.nl / 06-5111 2820 Samen komen wij verder! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden