Foto:
Aangeboden door dutchlabelshop.com

Hangtags en labels voor Biltsche ondernemers

Hangtags en labels stijgen enorm in populariteit. Biltsche ondernemers gaan steeds vaker inzien dat een creatief en weloverwogen label van absolute meerwaarde kan zijn voor de organisatie. Maar hoe kan een op het oog zo onbelangrijk product toch zo belangrijk zijn?

Meer dan alleen prijsaanduiding 

Op het eerste gezicht lijken hangtags en labels misschien niet op een product waar veel aandacht aan besteed hoeft te worden, maar de praktijk wijst anders uit. Waar bedrijven hangtags eerst gebruikten voor prijsaanduiding worden ze tegenwoordig steeds vaker gezien als een manier om te zorgen voor een unieke en opvallende uitstraling. Deze uitstraling zorgt ervoor dat hangtags voor ondernemers een toevoeging zijn aan een product.

Hangtags in alle soorten en maten

Logo’s, merknamen, grappige teksten, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op een hangtag geplaatst worden. Dutch Label Shop is een voorbeeld van een bedrijf dat aantoont dat hangtags en labels meer zijn dan alleen een prijskaartje. Sinds 2016 verkoopt het bedrijf hangtags en labels in allerlei soorten en maten. Waar het vroeger moeilijk was om snel aan kleine hoeveelheden hangtags te komen wordt nu een productietijd van slechts 7 dagen gegarandeerd. 

Hangtags online ontwerpen

Door de enorme populariteit kunnen ondernemers tegenwoordig hangtags online ontwerpen. Met een gebruiksvriendelijke hang tag ontwerptool ontwerpen ondernemers eenvoudig en snel hun eigen hangtag. Via de tool kan in een paar kliks de kleur van de kartonnen tag en de kleur van de bedrukking gekozen worden, om vervolgens een keuze te maken uit tientallen lettertypen. Ook het toevoegen van een symbool is mogelijk, zodat een Biltsche ondernemer een hangtag of label nog beter kan personaliseren.

Hangtags met koordjes

Hangtags hebben natuurlijk ook een koordje nodig waar ze aan kunnen worden bevestigd. Veel ondernemers kopen alleen losse hangtags, waardoor ze uiteindelijk nog veel tijd kwijt zijn aan het toevoegen van een koord. Dit tijdrovende proces kan makkelijk worden opgelost door een hangtag te bestellen met een reeds toegevoegd koord. En uiteraard zorgen ook in dit geval de koordjes voor een unieke en opvallende uitstraling, zodat er echt iets wordt toegevoegd aan het product. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden