Foto:

Dit jaar geen Marktdag met Oldtimers in De Bilt

De Bilt - Met pijn in het hart, heeft de organisatie besloten dat de Marktdag met Oldtimers De Bilt op 12 september 2020 niet doorgaat. De veiligheid en de gezondheid van onze vrijwilligers, deelnemers en bezoekers staat voor op. Vorig jaar kon men tijdens een zeer mooie dag genieten van bijna 200 oldtimers, De historische bussen, de braderie en de rommelmarkt. Het uitzicht vanaf de toren van de Dorpskerk gaf een mooie blik over onze omgeving en alle bedrijvigheid in het oude dorp. Mijmerend over vorig jaar kijkt de organisatoe ondanks alles wat er speelt in de wereld toch weer uit naar volgend jaar. In 2021 staat de markt D.V. gepland op zaterdag 11 september.

Wie toch nog wil nagenieten van de succesvolle edities in de afgelopen jaren moet het digitale magazine GENIET! aanschaffen. In dit nummer staan Als organisatie van de Marktdag met Oldtimers hebben wij voor dit jaar wel een ludieke actie bedacht, zodat wij volgend jaar weer een acht mooie autoroutes door Midden-Nederland. Alle routes van 2012 tot en met 2019. Daarnaast nog 2 extra routes, de zogenaamde “Rondjes De Bilt”. Samen 10 routes.

Naast de routes is dit magazine ook de moeite waard om door te lezen. GENIET! van de wetenswaardigheden van de omgeving en van auto’s die meereden op de Marktdag met Oldtimers van de afgelopen jaren.  GENIET! van de foto’s.  GENIET! deze zomer met uw gewone auto of oldtimer van één of meerdere routes in het magazine.

Het digitale magazine van GENIET! kost € 14,50 en bestelt u via de website www.oldtimerdagdebilt.nl. Bestellen is mogelijk tot 15 september.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden