<p>Op de foto Nadine (links) met Wies Bekhuis</p>

Op de foto Nadine (links) met Wies Bekhuis

(Foto: Nevobo)

Irene Beach speelster Nadien Everaert naar EK jeugd beachvolleybal

Irene Beach speelster Nadine Everaert, die sinds mei 2019 onderdeel uitmaakt van de nationale jeugdselectie beachvolleybal, is door de volleybalbond aangewezen om Nederland te vertegenwoordigen op het Europees kampioenschap beachvolleybal voor speelsters onder 20 jaar. 

Bilthoven - Nadine heeft veel zin in het EK dat in het Tsjechische Brno plaats vindt maar vindt het ook wel spannend: “Vorig jaar mocht ik samen met Wies Bekhuis uit Tubbergen deelnemen aan het West Europese beachvolleybal kampioenschap. Dat wisten we te winnen, maar dit is het echte EK en dat is toch wel een stukje groter en spannender. Ik heb eigenlijk geen idee hoe sterk onze tegenstanders zullen zijn. Wies en ik gaan gewoon ons best doen, we zien wel waar het schip strand” Dinsdag a.s. reist Nadine met team en coaches naar Brno waar donderdag het toernooi begint.

Irene Beach voorzitter Derk Jan Meijer is maar wat trots dat weer een Irene Beach speelster Nederland mag vertegenwoordigen: “Prachtig dat er weer een speelster van onze club Nederland mag vertegenwoordigen op een EK. Als club draaien we een sowieso al een geweldige zomer. We hebben meer dan 100 nieuwe leden mogen verwelkomen. Dat Nadine naar het EK jeugd mag is wel een heel mooie kers op de taart, we zullen haar wedstrijden via de live-stream zeker gaan volgen.”

Het EK jeugd vindt plaats in Brno in Tsjechië. Woensdagavond is de loting waarna op donderdag de poulefase van het toernooi begint.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden