<p>Brussen zijn broers en zussen van een kind met een extra zorgbehoefte. </p>

Brussen zijn broers en zussen van een kind met een extra zorgbehoefte.

(Foto: )

Interactieve avond 'Brus Bewust' bij Het lichtruim

Bij het het Lichtruim, hal Wereldwijs in Bilthoven zal op 29 september de interactieve avond 'Brus bewust' gehouden worden. Brus bewust is een interactieve avond voor ouders van 'brussen'! Brussen zijn broers en zussen van een kind met een extra zorgbehoefte.

Bilthoven - In zorg intensieve gezinnen zijn tijd en energie enorm kostbaar doordat er in de zorg voor het kind met de aandoening of stoornis zo veel ‘moet'. *Hoe ervaren de zgn. Brussen dit allemaal, wat speelt er in hun hoofd, en hoe praat je er over? Op deze avond ontmoet u drie ervaringsdeskundigen en is er tijd voor gesprekken met andere ouders. Vanuit verschillende invalshoeken en met filmpjes delen en vertellen over hun brussen-kennis. Voor meer informatie en aanmelden zie de website: debilt.ouderslokaal.nl

Over Ouders Lokaal
Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders en wil een positieve opvoedomgeving creëren door ouders te verbinden en te inspireren. Onze ambitie: Wij willen gezinnen versterken door ouders met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Het grootbrengen van kinderen nog leuker maken door elkaar te inspireren en te ondersteunen, zodat we elkaar kunnen versterken en kunnen ontplooien/groeien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden