<p>Na 20 jaar hebben Jan en Jane er nog steeds plezier in om iedereen een gezellig en ontspannen uurtje dansles te geven. </p>

Na 20 jaar hebben Jan en Jane er nog steeds plezier in om iedereen een gezellig en ontspannen uurtje dansles te geven.

(Foto: )

20 jaar Line Dance met dansschool Born Country

Op 1 september is het precies 20 jaar geleden dat Jan en Jane Hendrikse in Maartensdijk hun Country Line Dance School Born Country. Een klein jaar later hadden zij al 100 leden. In de loop der jaren zijn er vele avonden en dagdelen bij gekomen.

De Bilt - Jane geeft op de dag les in Soest, Bilthoven, Zeist, Maarssen, Maarssenbroek en Breukelen. Daarnaast zijn zij vier avonden te vinden in de Vierstee te Maartensdijk. Jane is een gediplomeerd Country Line Dance Instructrice. Met veel plezier en enthousiasme staat zij voor de vele groepen, naast het Line Dancen geven Jan en Jane ook Couple Dance lessen. In de regio zijn ze veel te zien tijdens demonstraties en workshops/ Ook zijn zij regelmatig te vinden bij verzorgingstehuizen zoals de Brenhorst in Bilthoven. Eèn keer per jaar organiseren zij de drukbezochte 50+ Country Line Dance en Demonstratie dag.

Na 20 jaar hebben Jan en Jane er nog steeds plezier in om iedereen een gezellig en ontspannen uurtje dansles te geven. Wilt U meer informatie of een proefles meemaken? Mail dan naar Jane Born.country@casema.nl of bel via 0346212817. Zie ook de website; www.borncountry.eu en het YouTubekanaal van Jane.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden