<p>Opvallend is het keramiek van Mies van den Br&ucirc;le uit Soest. Naast keramiste is Mies ook docente aan de Nederlandse Keramiekopleiding. </p>

Opvallend is het keramiek van Mies van den Brûle uit Soest. Naast keramiste is Mies ook docente aan de Nederlandse Keramiekopleiding.

(Foto: )

Keramiek, schilderijen en tassen bij Kunst in Bilt

Bij Kunst in de Bilt aan de Dorpsstraat 34 is een bijzondere najaarsexpositie van start gegaan. De verrassende tentoonstelling met een mix van keramiek, penseeltekeningen met koffie, schilderijen en duurzame tassen is te zien tot 15 oktober

De Bilt - Zeker opvallend is het keramiek van Mies van den Brûle uit Soest. Naast keramiste is Mies ook docente aan de Nederlandse Keramiekopleiding. Zij laat in haar werk een mooie combinatie van vakvrouwschap en hedendaags sculpturale keramiek zien. Beweging en dynamiek worden in gestolde vormen ‘gevangen’. “Het traject om van een vormeloos pak klei tot de gekozen vorm te komen blijft een bijna verslavend proces” aldus Mies.

Ankie Dikker zet aan het denken met spiegelingen in coronatijd. “Koffie …! was het eerste wat ik dacht toen de impact van corona begon door te dringen. Een serie penseeltekeningen, schilderingen met (voornamelijk) koffie zijn het resultaat. Hun werk is, naast dat van de vaste exposanten van het kunstcollectief Kunst in Bilt, te zien van 4 september tot 15 oktober a.s. Op donderdag op afspraak en op vrijdag t/m zondag van 12.30-17.30 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.kunstinbilt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden