<p>Theater in &#39;t Groen zoekt nieuwe spelers Foto: Dharan</p>

Theater in 't Groen zoekt nieuwe spelers Foto: Dharan

(Foto: )

Acteurs gezocht voor 2-luik over Koning Arthur

Hoewel de theatervoorstellingen die gepland stonden voor de zomer van 2020 vanwege de corona-crisis niet door konden gaan zijn, is Theater in ‘t Groen alweer druk bezig met de voorstelling voor 2021: een tweeluik over de legendarische Koning Arthur. Hiervoor worden nieuwe spelers gezocht.

Groenekan - Vanaf November wordt er één avond in de week gerepeteerd, in de eigen repetitiestudio van THIG in Groenekan. De voorstellingen staan gepland van 4-6 Juni 2021 op het terrein van Berg en Bosch in Bilthoven. “De eerste weken wordt er meestal samen gerepeteerd, zodat spelers en regisseurs aan elkaar kunnen wennen. Daarna gaan we in twee groepen elk aan de eigen voorstelling werken: een intensieve, spannende, uitdagende periode. Het is bijzonder om te zien hoe er binnen de kortste keren een hechte groep ontstaat, waarbij meer en minder ervaren spelers samen één geheel vormen. En dat is ook één van onze kerndoelen: theater gebruiken om de sociale cohesie in een gemeenschap te vergroten. Maar ook om aan het eind van de rit een sprankelende, prachtige voorstelling te laten zien!”
Om een beeld te krijgen van Theater in ’t Groen, kijk op de website www.theaterinhetgroen.nl Opgeven kan via info@theaterinhetgroen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden