Naar de film in Theater Het Lichtruim

Na een fijne start van het seizoen met het pianoconcert van Wouter Harbers afgelopen zondag, gaan nu ook de filmavonden van SKC Filmhuis weer beginnen.

Woensdag 14 oktober trappen ze af met het liefdesverhaal C’est ca l’amour, een warm getint, licht komisch verhaal over de liefde, dat haar niet romantiseert maar neerzet in al haar dagelijkse, onvolkomen verschijningsvormen. In november en december volgen het drama Beautiful boy en het biografische Green book van Peter Farrelly.

In verband met de verscherpte coronamaatregelen zijn slechts een beperkt aantal kaarten te koop. Er zijn enkele (entree voor één) en dubbele (entree voor twee) tickets te koop; bij een dubbel ticket zit je naast elkaar en gaat men er vanuit dat je uit hetzelfde huishouden komt. Het theater vraagt alle bezoekers de nieuwe richtlijnen voor een theaterbezoek goed door te lezen. Deze zijn in te zien op de website. 

Bekijk theaterhetlichtruim.nl

SKC Filmhuis C’EST CA L’AMOUR

Woensdag 14 oktober | 20:00. Terwijl zijn vrouw zich elders op haar 20-jarige relatie met hem bezint, worstelt gemeenteambtenaar Mario (Lanners) met de zorg voor zijn twee puberende dochters. Een warm getint, licht komisch verhaal over de liefde.

https://www.facebook.com/HetLichtruim

Instagram

Copyright © 2020 Het KunstenHuis De Bilt-Zeist, All rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Theater Het Lichtruim.

Our mailing address is:

Egelinglaan 2b,

Netherlands

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?

You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden