Discussiebijeenkomst over impact corona-virus op De Bilt

De Bilt – De lokale fracties van PvdA en D66 organiseren op woensdag 28 oktober een discussieavond over hoe Corona impact heeft op De Bilt. Ruud te Veldhuis, directeur van de muziekschool van Het Kunstenhuis opent het gesprek over wat de impact van Corona is geweest op het lokale culturele leven en hoe daarop is gereageerd. Ruud Jansen, directeur van buurthuis WVT geeft ook een korte inleiding over hoe buurtwerk er in de huidige tijd uit ziet.

Erik van Esterik: “We organiseren periodiek een discussieavond over een belangrijk lokaal thema. Enige maanden geleden waren er geslaagde gesprekken over zorg, onderwijs en sport In De Bilt. Deze keer is dat Corona. Iedereen is welkom.”

Donja Hoevers, fractievoorzitter D66: “Corona heeft grote impact op het sociale leven en op de organisaties in onze gemeente. Wij willen graag over de ervaringen tot nu toe met elkaar van gedachten wisselen en ideeën ophalen om mee aan de slag te gaan”

De avond start om 20.00 uur in het Lichtruim aan het Planetenplein 2, en wordt tegen 22.00 uur afgesloten waarna er gelegenheid is tot verder praten met elkaar. De eerste twee drankjes zijn voor onze rekening. Graag van te voren aanmelden via erikvanesterik@hotmail.com vanwege het maximaal aantal aanwezigen en de Corona-maatregelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden