Het logo van de kinderclub
Het logo van de kinderclub (Foto: Jan Den Ouden)

Een leuke afsluiter van de herfstvakantie

Kinderclub “De Regenboog” nodigt alle kinderen uit Maartensdijk en Hollandsche Rading van 4 - 12 jaar uit om te komen naar de vakantie-kinder-bijbelochtend.

De kinderen zijn welkom vanaf 10:00 uur, het programma start om 10:30 uur, D.V. zaterdagochtend 24 oktober bij de Zorgboerderij Nieuw Toutenburg, Dorpsweg 85 in Maartensdijk. We willen deze ochtend de vakantie op een leuke manier afsluiten met de kinderen.

Wat gaan we doen? Er wordt een Bijbelverhaal verteld, we gaan met elkaar zingen, knutselen en spelen. Aan het eind sluiten we de ochtend af met het eten van pannenkoeken. De kinderen kunnen om 12:30 weer worden opgehaald. Het is gratis en neem gerust je buurtvriendje of vriendinnetje mee!

Bij alles wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Organisatie achter de kinderclub
Kinderclub “De Regenboog” wordt georganiseerd door vrijwilligers uit de Hersteld Hervormde kerk van Maartensdijk. De kinderclub wordt elke tweede zaterdag van de maand georganiseerd. De eerst volgende keer is D.V. zaterdag 14 november bij Zorgboerderij Nieuw Toutenburg. Ook hier zijn de kinderen van harte welkom. Wilt u meer weten over de kinderclub? Wij vertellen u daar graag meer over op zaterdag 24 oktober.

U kunt ook contact opnemen met Jolanda van Ginkel, één van de vrijwilligers, via: bijbelclubderegenboog@gmail.com / 0346-211970

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden