De Bibliotheek brengt boeken aan huis

Kunt u niet meer zelf naar de bibliotheek komen, dan biedt de Bibliotheekdienst aan Huis uitkomst. De Bibliotheekdienst aan Huis is een extra service voor mensen die niet meer zelf naar de bibliotheek kunnen komen vanwege ouderdom of een beperking.

De Bilt - Vrijwilligers brengen de boeken bij u thuis (volgens de regels van het RIVM). In overleg brengen ze de boeken mee die u graag leest, zoals romans in gewone letter, met grote letter, hobbyboeken of boeken over onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Ook tijdschriften, dvd’s of luisterboeken kunnen voor u worden geleend.

De service is gratis als u lid bent van de bibliotheek van Idea met een standaardabonnement (€ 59,- per jaar). Bent u in het bezit van een U-pas? U kunt dan uw U-pasbudget ook gebruiken voor het betalen van het abonnementsgeld van de bibliotheek.

Ook als u juist nu in corona tijd niet naar de bibliotheek durft te komen neem even contact op met de bibliotheek. Ook dan kan de Bibliotheekdienst tijdelijk een oplossing bieden.

Heeft u belangstelling voor de Bibliotheekdienst aan Huis, dan kunt u contact opnemen voor de bibliotheek Bilthoven / Maartensdijk, A. Weerdenburg (085 822 27 77 of 030 229 90 08) of per email:aweerdenburg@ideacultuur.nl.

Meer informatie: www.ideacultuur.nl/bibliotheek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden