<p>&nbsp;Erwin Wever te midden van de werkzaamheden die het moment van de start markeren. Foto: Hans Lebbe </p>

 Erwin Wever te midden van de werkzaamheden die het moment van de start markeren. Foto: Hans Lebbe

(Foto: Hans Lebbe)

Gilde Personeel start nieuwbouw!

De werkzaamheden aan het nieuwe pand van Gilde Personeel zijn gestart. Vorige week zette de graafmachine van de firma Agterberg de eerste schep in de grond, waarmee het moment van de start werd gemarkeerd. “Het heeft even geduurd, maar gelukkig is het zo ver,” vertelt een trotste Erwin Wever, directeur van Gilde Personeel. “Het wordt het groenste pand van Larenstein en helemaal klaar voor de toekomst. Het pand is gasloos én het dak wordt voorzien van de nodige zonnepanelen. Daarnaast hebben we getracht zo veel mogelijk ondernemers uit De Bilt en directe omgeving te betrekken bij de bouw. Medio april 2021 wordt het casco opgeleverd en kunnen we gaan beginnen met de inrichting.”

Bilthoven - “De oplevering is precies op tijd, want ons uitzendbureau is de afgelopen jaren flink gegroeid”, aldus Erwin. “Bovendien hebben we onze activiteiten fors uitgebreid ook in diverse voor ons nieuwe sectoren. Om de toekomstplannen en de groei nog beter te faciliteren hebben wij besloten te gaan bouwen! Inmiddels is Gilde Personeel uitgegroeid tot een begrip in De Bilt en omgeving.”

Werk door omscholen en bijscholen

“Op dit moment staat het economische landschap door de coronacrisis volledig op zijn kop,” vervolgt Erwin. “Wij merken dat sommige sectoren nagenoeg stil staan of het veel minder druk hebben en andere sectoren het juist erg druk hebben. Op dit moment hebben wij personeel aan het werk uit de podium- en standbouw en de horeca. Zo werkt er een kok momenteel in de bouw en een taxichauffeur in de installatietechniek. Als je momenteel geen werk hebt in je eigen sector kan Gilde Personeel je omscholen of bijscholen naar ander werk.”

Eigen opleidingen

Gilde Personeel leidt ook personeel op. Dit geldt voor het eigen personeel én steeds vaker ook voor derden! “We bieden onder andere de opleidingen BHV, VCA (Basis en VOL), EHBO, Kinderreanimatie (PBLS), Verkeersregelaar en de cursussen Veilig Werken Langs de Weg, met de kettingzaag en met de bosmaaier. Bovendien krijgen wij op de nieuwe locatie een goed geoutilleerde opleidingsruimte. De opleidingen voor ons eigen personeel zijn bovendien gratis. Zij investeren alleen een stukje vrije tijd.”

Kortom, als je tijdelijk werk zoekt of werk met toekomstperspectief, neem contact op met Gilde Personeel via info@gildepersoneel.nl of per telefoon 030 633 86 72”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden