Aan tafel! (Digitale) Open keukengesprekken provincie Utrecht

Aan tafel! (Digitale) Open keukengesprekken provincie Utrecht

Een dialoog over het beleid en de manier waarop de provincie Utrecht haar werk doet. Dat heeft het college van Gedeputeerde Staten voor ogen met de zogenaamde Open keukengesprekken die ze eind dit jaar en volgend jaar meerdere keren organiseert. Elkaar fysiek ontmoeten kan even niet, dus ontmoeten we elkaar digitaal. Het eerste gesprek zal plaatsvinden op maandag 14 december. Alle inwoners van de provincie zijn van harte welkom om aan de digitale tafel te schuiven.

Regio - Het eerste gesprek staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen van maart volgend jaar en de Utrechtse belangen die het college bij de formatie van een kabinet voor het voetlicht wil brengen. De provincie Utrecht staat bekend met haar gezonde, groene, duurzame woonomgeving en als topregio met een innovatieve kenniseconomie en sterke economie. Ze nodigen u uit om uw perspectief te delen over hoe ze het verhaal van Utrecht in Den Haag kunnen vertellen.

En dat is slechts het begin. In 2021 ziet men onze inwoners en onze partners zoals gemeenten en bedrijven graag terug om op meerdere momenten samen in gesprek te gaan over specifieke opgaven die voor ons liggen. Na afloop van ieder gesprek bundelt men de opgedane inzichten in een steeds groeiend Recept voor de Toekomst. Dit recept biedt toekomstperspectief op de bijzondere Utrechtse manier van samenwerken.

Aanmelden is eenvoudig en kosteloos. Op www.provincie-utrecht.nl/openkeukengesprekken kunnen belangstellenden zich inschrijven. Per mail volgen vervolgens praktische instructies.

Belangstellenden die ondersteuning wensen voor deelname aan het digitale gesprek, krijgen deze ondersteuning aangeboden. Dit kan in het inschrijfformulier worden aangegeven. Uiteraard hanteert de provincie de corona-richtlijnen.

(Digitale) Open keuken gesprekken provincie Utrecht

14 december van 16.00 - 17.30 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden