Social Media en Verantwoord Gamen


Foto:

Social Media en Verantwoord Gamen

Op zoek naar tips over gamen en beeldschermtijd thuis? En waar doe je als ouder goed aan in deze coronaperiode?

De Bilt - Je kind(eren) zijn het grootste deel van de dag thuis in deze bijzondere periode. En zij zullen ongetwijfeld meer online zijn op social media, games, etc. dan je normaliter toelaat. Hoe ga je er in deze uitzonderlijke periode mee om? Hoe bewaak je de grenzen, hoe maak je werkende afspraken over beeldschermtijd en gamen en hoe begeleid en bescherm je je kind ‘online’? Dit en meer tijdens deze Zoom-workshop. De workshop is interactief. Er is ruimte voor al je vragen over het online- en gamegedrag van je kind en hoe jij daarmee om kan gaan en natuurlijk krijg je tips!

Ouders voor ouders
Sidney Lehmann is vader van twee jongens en werkt binnen de game industrie. Begeleid professionele gamers en geeft les op school over de omgang met gamen thuis aan kinderen, ouders en professionals. Sidney heeft gewerkt met een breed scala aan gamers, van verslaafde jongeren tot en met de absolute wereldkampioen FIFA. Gamers voor verschillende voetbalclubs zijn de afgelopen jaren door Sidney begeleid, denk hierbij aan Ajax, AZ en PSV en Fortuna Sittard.  Door de brede ervaring kan Sidney op een positieve manier tips geven en kennis delen.

Zoom Workshop
Met Zoom.us kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis.

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding. Na aanmelding krijg je de zoomlink per mail toegestuurd. Omdat de zoom workshop net als onze andere workshops interactief is, is er een maximum van 15 deelnemers.

Je kan je aanmelden via de website: debilt.ouderslokaal.nl

Datum: Maandag 25 januari 2021

Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Locatie: zoom-in vanuit je huis

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden