Podcast Keuken van Utrecht

Podcast Keuken van Utrecht

De Keuken van Utrecht is een lokale podcast waarin Bernd Kruyt interessante Utrechtse streekgenoten met inspirerende ideeën ontmoet, met als verbindende ingrediënt: lokaal voedsel. Ook De Bilt is vertegenwoordigd tijdens deze podcast. 

De Bilt - De ontmoetingen vinden allemaal plaats onder het genot van overheerlijke lokale producten. De eerste aflevering is met Josse Haarhuis, varkensherder uit de Bilt. Hij heeft ook gefigureerd in de televisie-uitzendingen met zijn varkens. Aflevering 2 is met Willy Douma, zij is mede-oprichter en voorzitter van Biltsheerlijk. 

Wie nieuwsgierig is kan deze podcasts terugluisteren via: https://keukenvan.nl/podcast.

Bernd Kruyt produceerde eerder van april 2019 t/m september 2020 voor RTV Utrecht het gelijknamige programma Keuken van Utrecht. Door middel van datgene dat ons allen bindt, voedsel, liet dit wekelijkse tv-programma de relatie laten zien tussen steden in de provincie Utrecht en het platteland, waar allerlei nieuwe initiatieven worden ontwikkeld om het platteland te versterken met omliggende stedelijke gebieden op het gebied van educatie en toerisme. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden