Foto: Hans Lebbe

Online workshop “Je persoonlijkheid in kleur!”

Je bent meer dan je werkervaring! In je cv en op LinkedIn vertel je onder andere welke opleidingen je hebt gevolgd, waar je hebt gewerkt en welke functies je hebt gehad. Diploma’s kunnen voor een werkgever belangrijk om te beoordelen of je voldoet aan de minimale eisen voor een job. Jij wilt tenslotte ook een professionele tandartsassistent of een financieel adviseur die op de hoogte is van belastingwetgeving. Ook je werkervaring geeft veel informatie.

Regio - Maar een werkgever wil vooral weten wie jij bent, wat jou motiveert! Je bent dus meer dan je werkervaring en dat is goed nieuws, ook voor starters die nog niet kunnen putten uit een ruime werkervaring. Het enige wat je hoeft te doen is zelfonderzoek, zodat je je inzichten kunt omzetten in voordelen voor de werkgever.

Doe mee met de online workshop over drijfveren, een eerste stap naar zelfonderzoek. Drijfveren krijgen steeds meer aandacht op de arbeidsmarkt. Wat vind jij belangrijk in werk, wat beweegt je en waar krijg je energie van. Met behulp van je drijfveren doe je je werk alsof het vanzelfsprekend is.

We laten je in deze actieve workshop kennis maken met jouw persoonlijkheid in vier kleuren. Na afloop heb je onder andere inzicht in wat je motiveert, wat je valkuilen zijn, maar ook hoe je communiceert en waarom je bepaalde keuzes maakt.

De workshop “Je persoonlijkheid in kleur” wordt verzorgd door Els Wildenberg, Loopbaancoach/studiekeuzecoach.

Overzicht

Locatie: Online via Teams

Datum: 24 februari 2020 (iedere 4e woensdag van de maand)

Tijd: 10.00 – 12.00 uur (start online sessie 9:45 uur)

Prijs: Gratis

Meer informatie en aanmelden: www.ideacultuur.nl/Walk&Talk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden