<p>Rotary in actie voor cli&euml;nten van Rijnaerde foto:&nbsp;</p>

Rotary in actie voor cliënten van Rijnaerde foto: 

(Foto:Janneke Bavelaar-van Miltenburg )

Rotary in actie voor cliënten van Reinaerde

People of Action, dat zijn de leden van Rotary Club Groot Bilthoven. Rotarians in Nederland ontplooien de mooiste activiteiten voor een ander. Dat doen ze meestal in de buurt en achter de schermen. Rotary Groot Bilthoven acteert waar de nood hoog is.

Bilthoven - Op dit moment zitten cliënten van Reinaerde al een tijdje binnen vanwege corona, en dat kan nog wel even duren. Reden voor Rotary Groot Bilthoven om in actie te komen.
De leden Jan Willem van Miltenburg (Eetcafé Van Miltenburg) en Grégory Nicole (Restaurant Le Nord) maakten samen een mooie maaltijd. Met liefde kookten ze voor bewoners en medewerkers van Reinaerde De Reiger in Bilthoven. De maaltijd werd gesponsord door de hele club.

De maaltijd van Jan Willem van Eetcafé Van Miltenburg en Grégory van Restaurant Le Nord werd bijzonder gewaardeerd door cliënten en medewerkers van Reinaerde. Samen voor De Bilt bracht beide partijen bij elkaar. Deze netwerkorganisatie stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen in gemeente De Bilt en versterkt zo de lokale samenleving.
Heeft u ook een idee om mensen een hart onder de riem te steken? Bel dan met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt via: judith@samenvoordebilt.nl of 06 - 11 56 49 57.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden