QR en AMG-logo
QR en AMG-logo (Foto: AMG)

Dit jaar opnieuw geen vlaaienactie bij Scouting Agger Martini

Net als vorig jaar, zullen er ook dit jaar op Goede Vrijdag geen vlaaien bezorgd worden door Scouting Agger Martini uit Maartensdijk. Dat is uiteraard gebonden aan de maatregelen rondom Corona, waarin de groep geen mogelijkheden ziet om verantwoord langs de deuren te gaan voor het opnemen van de bestellingen en het bezorgen van de vlaaien.

Maartensdijk - De vlaaienactie is, na meer dan 50 jaar, een goede traditie in de omgeving en daarnaast een grote bron van inkomsten voor de vereniging. Om deze bron van inkomsten nu twee jaar aaneengesloten te moeten missen is een flinke financiële domper voor de vereniging.

Daarom vraagt de scouting vriendelijk of u een financiële bijdrage aan de vereniging wil doen. Uw gift is van harte welkom op NL 49 INGB 0002 0470 99 t.n.v. Agger Martini Groep. Of maak gebruik van de QR-code.

Ook start men een leuke kleurwedstrijd en smaak wedstrijd. Met de smaak wedstrijd kan u een vlaai winnen met het lekkerste en creatiefste idee voor een nieuwe vlaai. Verdere informatie over de kleurplaat en hoe u mee kan doen aan de smaakwedstrijd vindt u op de website: www.aggermartini.nl. Of wellicht vindt u een van onze jeugdleden aan de deur met de kleurplaat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden