Foto:

Patioschool De kleine Prins haalt € 2.000,- op voor ALS robot Luka & The Lights

 Ieder jaar verkopen de leerlingen van Patioschool De kleine Prins in De Bilt viooltjes voor het goede doel. Ook dit jaar is een goed doel gekozen, namelijk ALS robot Luka & The Lights. Leerlingen en medewerkers zijn trots dat ze in totaal € 2.000,- hebben opgehaald voor dit mooie (lokale) goede doel!

Bijna vier jaar geleden is bij Anjo Snijders, woonachtig met zijn gezin in Bilthoven, de terminale spierziekte ALS vastgesteld. Een enorme klap voor hem, maar ook voor zijn gezin en zijn omgeving. Hiermee startte een heftige periode in hun leven. Samen met zijn vrouw Sascha moesten ze hun kinderen (destijds 2 jaar en 7 jaar) vertellen wat ALS is. Hoe leg je op een simpele manier uit aan jonge kinderen dat papa ziek is en wat dit dan inhoudt? Een lastige vraag. Anjo en Sascha zetten zich nu in om lesmateriaal te ontwikkelen, startend met een animatie over het robotje Luka & The Lights.

Met de opbrengst van de violenactie steunt de school de ontwikkeling van nieuw (internationaal) lesmateriaal en draagt bij aan het realiseren van een droom. Wilt u ook graag een donatie doen? Ga dan naar www.alsrobotluka.nl. Bedankt aan iedereen die helpt de droom van Anjo en Sascha uit te laten komen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden