Foto:

Maan en Thomas Azier maken line-up Slottuinconcerten compleet

Met de toevoeging van zangeres Maan en zanger/producer Thomas Azier is de line-up compleet voor de reeks bijzondere buitenconcerten in de Slottuin van Slot Zeist. Beide shows maken onderdeel uit van een serie concerten die TivoliVredenburg en Poppodium De Peppel samen organiseren komende zomer. Vanaf 10 augustus kun je op deze unieke locatie een week lang genieten van bijzondere concerten. Vorig jaar werden in deze serie al Iris Hond, Candy Dulfer en Suzan & Freek aangekondigd. Kijk voor meer informatie en tickets op peppel-zeist.nl of tivolivredenburg.nl.

Zeist - 
Na een jaar uitstel mag het programma nu toch eindelijk plaatsvinden. Op basis van de verwachte versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen deze concerten doorgaan met volledige capaciteit. Uiteraard worden de dan geldende maatregelen gehanteerd.

Programma openluchtconcerten Slottuin

Van 10 t/m 14 augustus staat een vijftal openluchtconcerten gepland in de prachtige Slottuin van Slot Zeist.

Dinsdag 10 augustus – Maan
Slechts drie jaar nadat ze The Voice of Holland won, heeft zangeres Maan een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen en hits met o.a. Ronnie Flex en Sevn Alias.


Woensdag 11 augustus – Iris Hond speelt Einaudi

De eigenzinnige pianiste Iris Hond speelt werk van haar favoriete componist Ludovico Einaudi! ‘Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo’n waanzinnig gevoel,’ aldus Iris Hond.

Donderdag 12 augustus – Candy Dulfer

Ze verkocht 2,5 miljoen albums wereldwijd, speelt voor uitverkochte zalen in Europa, Amerika en Japan en werkte samen met sterren als Beyoncé, Prince en Arehtha Franklin. Saxofoniste Candy Dulfer is met recht een wereldster te noemen!

Vrijdag 13 augustus – Thomas Azier

Het talent van de Nederlandse componist, producer, zanger en performer Thomas Azier is eigenlijk te groot voor ons kikkerlandje. Alle drie zijn albums zijn verfstreken op een veel groter schilderij, met een steeds specifieker, unieker en persoonlijker wordend muzikaal palet.

Zaterdag 14 augustus – Suzan & Freek (UITVERKOCHT)

Het Nederlandse popduo Suzan & Freek scoorde hits met Als Het Avond Is, Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij. Dit concert is reeds uitverkocht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden