<p>Shahin Nourozi&nbsp;</p>

Shahin Nourozi 

(Foto: )

Ontdek tijdens een rondleiding de nieuwe studio van Fitexclusive

Onlangs is nieuwe, high-end Fitexclusive Studio in De Bilt open gegaan. Fitexclusive verzorgt personal training voor mensen die meer uit zichzelf willen halen: afvallen, fitter worden en/of fysieke klachten verminderen.

De Bilt - Fitexclusive De Bilt wordt geleid door studiomanager en personal trainer Shahin Nourozi: “Naast het runnen van boksschool Allround Gym gaf ik al jaren personal training voor Fitexclusive Bilthoven. Ik heb enorm veel zin om samen met mijn team van personal trainers de inwoners van De Bilt te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Fitter zijn en lekker in je vel zitten zorgt voor meer balans en effectiever functioneren op alle gebieden, zowel zakelijk als privé.”

Joost Baars, oprichter Fitexclusive: “Shahin en ik kennen elkaar al jaren. Omdat Fitexclusive Bilthoven en Blaricum heel succesvol zijn hebben we besloten om verder uit te breiden en Fitexclusive De Bilt op te zetten. Ik heb veel vertrouwen dat Shahin en het team van personal trainers samen met hun cliënten gaan zorgen voor “een leven lang fit”!

Deskundige begeleiding

Tijdens de intake worden jouw persoonlijke doelen vastgesteld. In een 1-op-1 setting met een deskundige en gekwalificeerde personal trainer ga je vervolgens aan de slag om die doelen ook daadwerkelijk te bereiken. Tijdens dynamische en uitdagende trainingen word je gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen. Met een personal trainer van Fitexclusive train je verantwoord en efficiënt. Bij Fitexclusive staat ervaring centraal. Zij zorgen ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt om optimaal te profiteren van de training. Zo begint de training altijd met een kopje koffie of thee en krijg je na afloop een eiwit-shake. Je trainingsplan is precies afgestemd op je persoonlijke wensen en behoeften. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM en de overheid gevolgd omtrent de coronamaatregelen.

Rondleiding

De inwoners van De Bilt zijn van harte welkom voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding door de nieuwe Fitexclusive Studio aan de Hessenweg 9 in De Bilt. Aanmelden voor deze rondleiding kan door rechtstreeks te bellen of te mailen met Shahin via debilt@fitexclusive.nl of 06-46743541. Op zaterdag 12 juni is er tussen 15.00 - 18.00 uur een open dag en kun je alvast een keer binnen kijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden