Helen Dowling Instituut bedankt donateurs met muzikaal cadeautje

Op zaterdag 26 juni organiseerde het Helen Dowling Instituut (HDI) het Heldenconcert 2021. Een klassiek concert in samenwerking met het HKU Utrechts Conservatorium om onze donateurs, sponsoren en relaties te bedanken. Als waardering voor hun steun aan psychologische zorg voor mensen met kanker en hun naasten en het wetenschappelijk onderzoek dat het instituut doet om deze zorg steeds verder te verbeteren. 

Bilthoven - De artiesten, studenten van het HKU, waren Lizet Vink en het Aberria String Quartet. Lizet verraste de toehoorders met een nummer dat ze schreef speciaal voor het Helen Dowling Instituut, gebaseerd op het verhaal van één van onze cliënten. Vanwege corona was het concert dit jaar online en hoewel live leuker is, was het nog steeds een feest voor de oren!

Sponsors bedankt!
Het Heldenconcert was niet mogelijk geweest zonder steun van de sponsoren het HKU Utrechts Conservatorium, Elise Mathilde fonds, Imago Prints, Wijnen & gedestilleerd “Op de Terp” en Markttent ‘T Haantje. Wil je volgend jaar ook het Heldenconcert bijwonen? Word ook donateur van het Helen Dowling Instituut en maak psychologische zorg bij kanker mogelijk. Kijk op heldenvanhdi.nl

Over het Helen Dowling Instituut 
Het Helen Dowling Instituut (HDI) is sinds haar oprichting in 1988 een toonaangevend instituut op het gebied van de psycho-oncologie. Het HDI biedt professionele psychologische zorg aan mensen die zijn getroffen door kanker. Zowel individueel (live of online) als relatie- en gezinstherapie en groepsbehandeling. Daarnaast verricht het instituut wetenschappelijk onderzoek en biedt het scholing vanuit de Helen Dowling Academie. Kijk voor meer informatie op www.hdi.nl.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden