Logo biltschecourant.nl


Start Zomerconcerten Beerschoten

De Bilt - Op zondagmiddag 11 juni start het eerste zomerconcert van het nieuwe seizoen. Deze concerten worden al voor het 16de jaar georganiseerd en zijn bijna niet meer weg te denken uit De Bilt.

De concerten bestaan uit een serie van 4 en vinden plaats op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur op het gazon van de beeldentuin achter paviljoen Beerschoten, De Holle Bilt 6A, 3732 HM De Bilt.

Voor de pauze een optreden van zangeres Marie José Tiemstra met gitaarduo Erik Poort en Richard de Jongh onder de naam Marie José & Friends. Zij spelen en zingen meerstemmige gitaarliederen. Na de pauze een optreden van het smartlappenkoor “De Tissues” uit De Meern o.l.v. dirigent Jan van Ingen met uitsluitend Nederlandstalig repertoire.

De concerten worden georganiseerd door de Stichting Zomerconcerten De Bilt i.s.m. Stichting Het Utrechts Landschap. Stoelen zijn aanwezig en de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Een beperkte catering is aanwezig evenals de ijscokar. Bij slecht weer kan het concert geen doorgang vinden. De beslissing hierover wordt om 11.30 uur ‘s-morgens genomen en bekend gemaakt via www.facebook.com/zomerconcertendebilt

De volgende concerten vinden plaats op 2, 16 juli en 3 september. Voor inlichtingen: 06-51229733.

Reageer als eerste
Meer berichten