Logo biltschecourant.nl

Cirque Moustache bij BSO De Paddenstoel

Maartensdijk - Op woensdag 7 juni houdt BSO De Paddenstoel in  Maartensdijk een superleuk festijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

Aansluitend aan school, vanaf 12.00 uur, zal Cirque Moustache circus clinics verzorgen. Alle kinderen en hun ouders zijn dan welkom op het schoolplein van de MLK-school. Er wordt voor eten en drinken gezorgd. Kinderen kunnen hier samen met Cirque Moustache diverse circuscapriolen uitproberen.

Elk jaar organiseert BSO De Paddenstoel, onderdeel van  Kinderopvang De Bilt, een open activiteitenmiddag. Dit omdat de medewerkers het altijd weer leuk vinden om kinderen iets uitdagends mee te geven, maar ook om hen en hun ouders een kijkje in de keuken te geven.

BSO De Paddenstoel bestaat al heel lang, en is van oudsher opgezet om buitenschoolse opvang te bieden aan alle scholen uit Maartensdijk. Het gebouw is destijds nog door de Gemeente Maartensdijk opgezet, en is hier en daar wat gedateerd. Aankomende periode zal het gebouw zowel binnen als buiten een up-date krijgen, zodat er nog vele jaren leuke activiteitenmiddagen verzorgd kunnen worden.
 

Reageer als eerste
Meer berichten