Logo biltschecourant.nl


Maak kennis met Sweco Nederland in De Bilt

De Bilt - VVD De Bilt en Sweco Nederland bieden inwoners van De Bilt op 14 juni een kennismaking met de ambities van ingenieursadviesbureau Sweco Nederland, gevestigd op Landgoed Houdringe aan De Holle Bilt. Deze avond is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden, bewoners en ondernemers.

Het zal menig voetganger, fietser of automobilist in De Bilt niet ontgaan zijn dat sinds vorig jaar een nieuwe wind waait op Landgoed Houdringe. Waar 100 jaar de vlag van Grontmij wapperde, hangt nu de vlag van Sweco, een van oorsprong Zweeds ingenieursadviesbureau dat Grontmij in oktober 2015 overnam.

Sweco opent op 14 juni graag de deuren van haar landgoed voor alle geïnteresseerden, bewoners en ondernemers. Erik van Schie (financieel directeur), Jeroen Quee (adviseur Mobiliteit en Infrastructuur) en Ron de Bruijn (adviseur assetmanagement en Sustainability) nemen u mee in een presentatie over de strategie en activiteiten van Sweco, de huidige verbouwing van het kantoor vanwege een uitbreiding van 250 medewerkers én Sweco's ambities op het gebied van duurzame mobiliteit.    

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Haar werk leidt tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Met 14.500 medewerkers in Europa biedt de organisatie haar klanten voor elke situatie de juiste expertise. Sweco voert jaarlijks projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau in Europa, heeft een omzet van circa 1,7 miljard euro en is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm.

Datum en tijd: woensdag 14 juni, 20.00 – 21.30 uur. Locatie (Houdringe): Sweco Nederland B.V., Holle Bilt 22
3732 HM De Bilt


 

Reageer als eerste
Meer berichten