Logo biltschecourant.nl


Ze hebben niet alleen verstand van bankieren, deze Rabo-medewerkers kunnen ook prima sauzen.
Ze hebben niet alleen verstand van bankieren, deze Rabo-medewerkers kunnen ook prima sauzen.

Rabobank Rijn en Heuvelrug steekt de handen uit de mouwen

De Bilt - Rabobank Rijn en Heuvelrug organiseert van 12 t/m 15 juni de Aandeel-in-elkaar week. Tijdens deze week steken medewerkers van de bank massaal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio. Het motto is "pak uit en aanpakken". 

Meer dan 100 enthousiaste medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug zetten zich in bij diverse vrijwilligersprojecten. Deze projecten bestrijken het gehele werkgebied van de bank. Er worden klussen gedaan bij het Thomashuis in Maartensdijk, CVO Groep in Zeist, Scholengemeenschap de Wissel in Houten, Reinaerde in Schalkwijk,  Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede, Bartiméus in Doorn, Staatsbosbeheer in Leersum, Huize Marijke in Doorn, Abrona in Zeist, het Diakonessenhuis in Zeist en woonzorgcentrum De Biltse Hof in Bilthoven. 

Opbrengst
De Rabomedewerkers pakken diverse klussen aan. Zo gaan ze tuinen onderhouden, (les)materialen schoonmaken, schuren verven, wandelen met ouderen en pannenkoeken bakken voor ouderen. Daarnaast wordt op het hoofdkantoor een inzameling gehouden van speelgoed en tuinspullen. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Youké. Deze stichting verleent gespecialiseerde hulp bij grote problemen in gezinnen op het gebied van opvoeding.

De Aandeel in Elkaar week wordt begeleid door Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt. Beide organisaties stimuleren betrokken ondernemen in de lokale omgeving. Doel is om de samenwerking en verbinding tussen bedrijven en lokale samenleving te vergroten. Rabobank Rijn en Heuvelrug is founder van zowel Samen voor De Bilt als Samen voor Zeist.
Bent u geïnteresseerd, of wilt u met uw bedrijf ook vrijwilligerswerk doen, neem dan contact op met Wilma de Groot van Samen voor Zeist: 06 – 509 488 11, of met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: 06 – 11 564 957

Reageer als eerste
Meer berichten